Teismas atidėjo sulaikyto A. Kandroto administracinės bylos nagrinėjimą

Riaušių byloje sulaikytam Antanui Kandrotui policija yra surašiusi protokolą dėl policijos pareigūnų teisėtų reikalavimų nevykdymo.

Šią administracinę bylą ketvirtadienį ryte turėjo nagrinėti Vilniaus miesto apylinkės teismas. Kadangi trečiadienį vakare A. Kandrotas buvo sulaikytas, jis neatvyko į savo bylos nagrinėjimą teisme.

„Asmuo neatvyko, buvo atvykę tik liudytojai, posėdis atidėtas spalio 11 dienai,“ – BNS sakė teismo atstovė Gintarė Vosyliūtė.

Policija A. Kandrotui surašė protokolą, nes jis balandžio 7 dieną atvyko į Vilniaus miesto 2-ojo policijos komisariato patalpas ir ten filmavo, nors tai daryti yra draudžiama pagal vidaus tvarkos taisykles. Policininkai dėl įvykio surašė tarnybinius pranešimus.

Asmuo neatvyko, buvo atvykę tik liudytojai, posėdis atidėtas spalio 11 dienai.

„Jis pradėjo filmuoti tarnybinėse patalpose, jam buvo pasakyta, kad jis to negali daryti, yra vidinė tvarka, filmuoti leidžiama tik gavus įstaigos vadovo sutikimą, jis tokio sutikimo negavo ir jam buvo surašytas protokolas“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

A. Kandrotas buvo iškviestas pas policijos tyrėją už kaukės nedėvėjimą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pasirodo įstatimų pakanka,tik reikia mokėti ir norėti jais naudotis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių