Teismas R. Alijevą išteisino dėl jungimosi prie buvusios žmonos feisbuko ir pašto

Kauno apylinkės teismas penktadienį krepšininką Rolandą Alijevą išteisino dėl jungimosi prie buvusios žmonos Godos Alijevos socialinių tinklų paskyrų.

„Teismas, išnagrinėjęs bylą, (...) nusprendžia R. Alijevą (...) išteisinti, nes neįrodyta, kad jis dalyvavo padarant šią nusikalstamą veiką“, – paskelbė teisėja Jolanta Ramonienė.

R. Alijevas teistas dėl neteisėto elektroninių duomenų perėmimo ir panaudojimo, įtariant, kad jis jungėsi prie buvusios žmonos G. Alijevos socialinių tinklų paskyrų.

Teigta, kad pernai rugpjūčio pradžioje R. Alijevas pasinaudojo buvusios žmonos prisijungimo duomenimis ir, jai nežinant, be jos leidimo, neteisėtai prisijungė prie jos feisbuko paskyros, o vėliau – prie elektroninio pašto.

Vyras kaltinimus neigė.

Nė vienas iš bylos dalyvių penktadienį teismo sprendimo išklausyti neatvyko.

R. Alijevo ir G. Alijevos santuoka Kauno apylinkės teisme nutraukta pernai liepą.

34-erių R.Alijevas yra žaidęs „Juventus“, „Šiaulių“, „Pieno žvaigždžių“ ir kituose Lietuvos bei užsienio krepšinio klubuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Matomai fyfai pritrūko dėmesio .

Senjora greit 60 m santuokoje.

Senjora greit 60 m santuokoje. portretas
Goda ,nemaniau,kad esi menkysta.Visada tave palaikiau ir maniau grzai seima.Pasirodo klydau.Tokia kaip ir daugelis susireiksminusiu,neugebanciu problemu spresti seimoje.Lokias dukras mamosauginate.Ar tai seima kai vaikai auga nepilnoj seimoj?Reikia moketi atleisti,reikia pagarbos vienas kitam.

Lana22

Lana22 portretas
Aš ieškau vyro slaptiems sеkso susitikimams! Su manimi galite susisiekti per šį portаlą - www.pc.tc/Lana22
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių