Apie ikiteisminį tyrimą, siejamą su pavojinga kriminaline mada (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Kauno apygardos prokuratūroje surengta spaudos konferencija apie ne per seniausiai pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių bei psichotropinių medžiagų platinimo nepilnamečiams, rūkantiems elektronines cigaretes.

Kaip jau rašyta, prieš savaitę Kauno apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Darius Valkavičius teigė, kad tokių ikiteisminių tyrimų jų prokuratūros veiklos teritorijoje sparčiai daugėja. Šiuo metu jų – jau vienuolika, o juose jau nustatyta penkiolika įtariamųjų.

Panašias tendencijas, nulemtas šios pavojingos kriminalinės mados, plintančios tarp nepilnamečių, fiksuoja ir Kauno klinikų medikai. Jų teigimu, paauglių, apsinuodijusių nelegaliomis elektroninėmis cigaretėmis, kuriems reikia skubios pagalbos, pastaruoju metu padaugėjo dvigubai. Jie atvežami net grupėmis. Ir vis jaunesnio amžiaus. Kol kas jauniausiam, tačiau teigusiam, kad rūko tokias cigaretes jau ne vieneri metai, buvo vos dešimt.

Konferencijos vaizdo įrašas:

Ir po šių pacientų gydymo reanimacijoje jų patirto apsinuodijimo padariniai gali išlikti visam gyvenimui.

Teisėsaugininkai taip pat linkę akcentuoti, kad rinkoje atsiranda vis naujų neaiškios kilmės medžiagų, kuriomis užpildomos šios paauglių pamėgtos cigaretės. Kai kurie iš šių nuodų labai sunkiai veikia psichiką.

Kauno apygardos prokuratūroje šiandien pristatomas ikiteisminis tyrimas dėl minėtu būdu nepilnamečiams platinamų narkotinių bei psichotropinių medžiagų Marijampolės apskrityje. Tačiau tarp per kelias pastarąsias savaites šioje apskrityje bei Kaune sulaikytų devynių įtariamųjų šių kvaišalų platinimu yra ir kauniečių, galimai vykdžiusių šią nusikalstamą veiklą ir Kaune.

Konferencijoje dalyvauja Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus, atliekančio šį ikiteisminį tyrimą, viršininkas Edgaras Charisovas, šiam ikiteisminiam tyrimui vadovaujanti Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė Nomeda Urbonavičienė bei šios prokuratūros vyriausiasis prokuroras Darius Valkavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu jo idomiai cia...........

nu jo idomiai cia........... portretas
kai kaune skaistuolis mergoms pasoko striptiza padarae milziniska skandala.....kai kas antras pacukas vartoja narkotikus visiems dzin.........idomiai cia.

Geras dalykas

Geras dalykas portretas
Visai nieko tos cigaretes su narkotikais. Atsiveziau is Ispanijos keleta barabanu.Vienas yra kanapiu aliejus, kitas kazkas panasaus i amfetamina. Taip pat jei kas nori nusipirkti, parduoda ivairius barabanus Kaune Daukanto gatveje cigareciu parduotuveje. Kiek brangoka, bet gerai veza.

O už kaulėtų kojų transvestito Viktorijos reklamą nėra BK ?

O už kaulėtų kojų transvestito Viktorijos reklamą nėra BK ? portretas
Niekur pasaulyje neleidžia reklamuoti tokių su liestis kojomis ir kaulėtais padturgaliais vadinamų pakabų narkomaniš ir pateikti tai kaip moters ar merginos atvaizdą. Tai yra tiesiog tyčiojimasis iš moterų ir visų tų vadinamų dizainerių pokštai masina, kai pateikia idiotes su dauno galvomis ir vyro kaulėtom kojom pareklamuoti kaip Viktoriją, tada jaunimas ir vaikai net nebesupranta, kas vyksta ir ar tikrai moteris taip turi atrodyti. Tai nusikaltimas. Išsigimusiš negalima reklamuoti. O kad tai ir narkomanės, ir taip aišku. Tada išeina taip - tiražuoja visokias išsigimėles kur bu.kus pravarė per subinskylę kiaurai, kiša mintį, kad tai atseit gražu, o vaikai ir įsimena tuos bjaurius atvaizdus visokių idiotų ir kaulėtų dažnių viktorija kaip sektinas ir sieja su narkotikų vartojimu, nes tos idiotės visada periodiškai pareklamuojamos ir bjauriai rudos,brrr ir su dūmu tarp siliono bjaurių žiaunų
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių