Laikinai nutraukta dingusio naujagimio paieška: rastas tik rankšluostis, į kurį jis buvo įsuptas

  • Teksto dydis:

Sekmadienį nuo ankstaus ryto dingusio naujagimio paiešką Kaune tęsę pareigūnai ir ugniagesių gelbėtojų narai, pavakarę pranešė laikinai ją nutraukiantys.

Rugsėjo 11 dieną nuo 7.30 val. Nemune, po pėsčiųjų tiltu į Panemunės šilą, besidarbavusių tarnybų pastangos kol kas – bevaisės.

„Vietas, kuriose po vandeniu auga žolės, narai patikrino. Dabar tęsia paiešką iš valties. Tačiau greičiausiai tuoj nutrauks. Žmonės dirbo nuo pat ryto – turi pailsėti ir supratau, kad jie nelabai tikisi rasti, nes pakilo vanduo. Galbūt pratęs rytoj. To turėtų prašyti policija, bet šiandien dar nerado“, – sekmadienio pavakarę portalo kauno.diena.lt žurnalistams kalbėjo Kauno apskrities ugniagesių atstovas.

Susisiekus su pareigūnais šie teigė taip pat nutraukę naujagimio paiešką, nes dėl lietingų oro sąlygų pradėjo šlapti dronai ir kita naudota įranga. „Paieška bus atnaujinta pirmadienį“, – sakė Kauno policijos budintis darbuotojas.

Primename, kad šeštadienio popietę Kauno policija paviešino pagalbos prašymą –  naktį iš namų Kaune, Biržiškų gatvėje, išėjo 27-erių R. K. su naujagimiu. Pavakarę pranešta, kad moters kūnas rastas Nemune, o kūdikio dar tebeieškoma.

Moters sutuoktinis Ignas portalui kauno.diena.lt teigė, kad žmonos ir keturių dienų naujagimio pasigedo šeštadienio rytą, 7.20 val.

„Iš ligoninės grįžome vakar, – paklaustas apie žmonos būklę pašnekovas teigė, kad ji jautė nuovargį. – Neįsivaizduoju, kodėl ji išėjo iš namų. Gerai viskas buvo, santykiai – gražiausi. Jokių pykčių. Viskas puiku buvo.“

Viena versijų buvo, kad moteris išėjo į Panemunės šilą.

Pasiteiravus, ar moteris su savimi turėjo mobilųjį telefoną, vyras teigė, kad ji išėjo tik su kūdikiu ant rankų. Ji nepasiėmė ir rankinės, ir vaikiško vežimėlio. „Ji neturėjo nieko – pasiėmė vaikutį ant rankų, apsirengė ir išėjo“, – sakė vyras.

Portalui kauno.diena.lt policijos atstovė teigė, kad į pareigūnus kreipėsi moters sutuoktinis, kuris pabudęs ryte namuose neberado R. K. ir naujagimio.

Kauno policija pavakarę pranešė, kad mirusios moters kūnas 14.20 val. rastas Nemune, prie pėsčiųjų tilto, vedančio į Panemunės šilą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pasak ugniagesių, šeštadienį 19.15 val.  buvo rastas vaikiškas rankšluostukas, kuris perduotas policijai.

Asmenis, turinčios bet kokios reikšmingos informacijos, policijos pareigūnai prašo kreiptis telefonu 8700 60 600 arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: pagalbos telPanemunės šilasnemunasdingęs kūdikisnaujagimio paieška

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių