Iš tragedijų mokytis neskubama: vėl pavojingas incidentas Kauno pėsčiųjų perėjoje

  • Teksto dydis:

Kauno apylinkės teismui dar teberašant nuosprendį didelį atgarsį sukėlusios tragedijos Šančiuose, pasibaigusios paauglio žūtimi, byloje, pirmadienio vakare vienoje iš Kauno pėsčiųjų perėjų vėl kliudytas šešiolikmetis.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, tai buvo vienintelis tos paros eismo įvykis šalyje, kurio metu nukentėjo nepilnametis eismo dalyvis.

Tai įvyko apie 19.30 val. Šv. Gertrūdos ir Šauklių gatvių sankryžoje – lyjant, tačiau apšviestame ruože.

Pranešime akcentuojama, kad nepilnametį pėsčiąjį kliudžiusiam 30-mečiui automobilio „BMW 320D“ vairuotojui tuo metu degė į kairę leidęs sukti šviesoforo signalas. 16-metis taip pat ėjo per pėsčiųjų perėją degant tai leidžiančiam šviesoforo signalui.

Po eismo įvykio paauglys buvo nuvežtas į ligoninę. Tačiau, kadangi Kauno policija teigia dėl šio įvykio pradėjusi tik administracinės teisenos bylą, nepilnamečio patirti sužalojimai, pirminiais duomenimis, turėtų būti nesunkūs.

Per 62 šių metų dienas Kaune eismo įvykiuose jau sužeisti 83 žmonės. Pernai per tą patį laikotarpį buvo šešiais nukentėjusiaisiais mažiau. Tačiau, pernai iki šios dienos Kaune jau buvo žuvę du eismo dalyviai. Šiemet tokių tragedijų Kauno gatvėse dar neužregistruota.


Šiame straipsnyje: partrenktas paauglyspėsčiųjų perėjaavarija LTeismo nelaimė

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuo kvailumo vaistu nera

nuo kvailumo vaistu nera portretas
Iš tragedijų mokytis neskubama. O kam mokytis , jeigu Lietuvoje uz tokias smulkmenas nebaudzia. Automobilis pasirodo zmogu nepartrenke, o tik kliude. O gal net atvirksciai- zmogus kliude automobili, Lietuvoje jie yra lygiasvoriai.

"Aaa"

"Aaa" portretas
Nesutinku su "Aaa" . Laukti kol neliks nei vieno automobilio ? Tai taip ir stovėsi 0.5-1 dieną ?! Važiuojantysis privalo sustoti, ( nors ir jam, ir pėsčiajam dega žalia šviesa ) palaukti kol praeis pėstysis. Nors yra žioplų, ar įžūlių, demonstratyviai lėtapėdžių pėsčiųjų. Žodžiu, labai liūdna, gaila, bet tikrai nėra abipusės pagarbos.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Truputėlį tolerancijos vieni kitų atžvilgiu reiktų, bet vairuoja tai be lia kaip pofik aš suku iš šalutinio tau reik sustok. Sustoji prie perijos dega raudona atvaro boba antra juosta vos nenutrenkia pėsčiųjų važiuodama per raudoną nes matai snukeknige reikia atsinaujinti ir daugiau nieko nematau. Šiaip reiktų reitinguoti mokymo įstaigas kurios rengia tokius kiauragalvius pagal eismo ivikis ir atiminėti licencijas. Nes važiuoja mokinukas grybą piauna o instruktorius telefoną minko. Tai ką jie gali iš mokinti. Svarbu valandas iš važinėjo pinigus pasiėmė ir gero kelio. Tai ką galim kalbėti jei išsilaiko teisia ir nežino dešinės pusės taisyklės.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių