Tragiška žinia: Kauno rajone rastas negyvas buvęs Lietuvos futbolo rinktinės puolėjas

  • Teksto dydis:

Naktį iš pirmadienio į antradienį rastas negyvas buvęs Lietuvos rinktinės futbolininkas Artūras Rimkevičius. Šią informaciją patvirtino futbolo klubas „Inkaras“.

„Šią naktį tragiškai žuvo A. Rimkevičius, buvęs vienas geriausių „Inkaras“ žaidėjų. Reiškiame užuojauta“, – rašoma futbolo klubo feisbuko paskyroje.

Informaciją apie nelaimę Kauno rajone pateikia ir Kauno policija. Kaip teigiama paros įvykių suvestinėje, rugsėjo 24 d. apie 0 val. 45 min. Ramučių kaime, namo pavėsinėje, rastas mirusio 36-erių vyro kūnas. 

Įtariama, kad A. Rimkevičius nusižudė.

Savo karjeroje A. Rimkevičius yra profesionaliai rungtyniavęs Lietuvoje, Latvijoje, Graikijoje ir Brunėjuje.

2010-aisiais A. Rimkevičius debiutavo Lietuvos rinktinėje ir per sužaistas septynerias rungtynes pasižymėjo 3 įvarčiais.

Futbolininkas 2012-aisiais metais tapo rezultatyviausiu A lygos žaidėju, kuomet atstovaudamas „FK Šiaulių“ ekipai įmušė net 35 įvarčius bei buvo pripažintas geriausiu Lietuvoje žaidžiančiu futbolininku.

2014 metais, žaisdamas Kauno „Stumbro“ ekipoje, puolėjas tapo rezultatyviausiu I lygos žaidėju.

Per savo karjerą 36-erių puolėjas atstovavo Tauragės „Tauro“, „FBK Kauno“, Liepos „Metalurgs“, „Šilutės“, „Šiaulių“, Helsinkio „Atlantis“, Tripolio „Asteras“, Panevėžio „Ekrano“, „Brunei DPMM“ ir Kauno „Stumbro“ klubams. 


Šiame straipsnyje: futbolininkasrastas negyvasArtūras RimkevičiusLietuvos rinktinės puolėjaspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaimynė

Kaimynė portretas
Šeima gyveno pasiturinčiai-keliavo, rengėsi rūbais brangiais, važinėjo prabangiais automobiliais ir pan. O dabar šia tau, paramos prašo. Gėda turėtų būti. Padėkit aukų dėžutę šarvojimo salėje, kas norės įdės, o ne per spaudą prašinėkit. Kodėl tėvas žudydamasis apie savo dukras negalvojo???

vartotojas

vartotojas portretas
jei matomos situacijos ar ivykiai nepalauzia, tada ateina nematomos, kuriu tikrai ne kiekvienas atlaiko

vladas

vladas portretas
Kaip čia yra? Futbolo federacijos prezidentus šaudo,o tie nupiepeliai futbolininkai patys save. Profesionalus sportas prikimštas visokio mėšlo ir korupcijos.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių