Trečiadienio rytas Kaune: partrenktas dviratininkas ir keturių automobilių avarija

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytas Kaune neapsiėjo be eismo įvykių. Šiaurės pr. nukentėjo dviratininkas, o Studentų g. susidūrė keturi automobiliai.

Kauno policijos budėtojas apie nelaimę Ašigalio ir Šiaurės pr. žiedinėje sankryžoje gavo apie 7.30 val. Partrenktas gatvę pėsčiųjų perėja bandęs kirsti dviratininkas.

Pareigūnų turimais duomenimis, vyrui prireikė medikų pagalbos, jis išvežtas į ligoninę. Duomenų apie dviratininką partrenkusio automobilio vairuotojo blaivumą budėtojas dar neturėjo. Policija aiškinasi nelaimės aplinkybes.

Dėl šio įvykio susidarė spūstys, pasiekusios ir magistralę  Kaunas-Vilnius. Eismas čia stringa jau nuo „Megos“.

Feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“ pranešama ir apie avariją Studentų g. Liudininkų teigimu, šioje gatvėje netoli sankryžos su Taikos pr. susidūrė net keturi automobiliai. Vienas nuo smūgio atsidūrė ant vejos. Ši avarija taip pat apsunkino eismo sąlygas ir taip judrioje atkarpoje.

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt apie šią avariją teigė neturįs duomenų, tad gali būti, jog nebuvo kviesti pareigūnai. Jeigu nebuvo sužeistų žmonių, vairuotojai sutarė dėl kaltės ir patys užsipildė eismo įvykio deklaracijas.

Pareigūno teigimu, šis rytas – mažai kuo išsiskiria iš kitų darbo dienų rytų, nei įvykių skaičiumi, nei jų pobūdžiu.


Šiame straipsnyje: nelaimėavarijaautomobilisnukentėjo žmoguspartrenktas dviratininkasavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gruodžio vidurys

Gruodžio vidurys portretas
o kai kurie dundukai dviračiu važiuoja ir kelia grėsmę aplinkiniams.

c

c portretas
yra pereju leidzianciu varyti dviraciu

Jonas..

Jonas.. portretas
Pestieji...tiek dviratininkai turi patys saugotis jei jiems bragi sveikata ....kitu atveju pasrinkimas paciu.............
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių