Trečiadienis Kaune prasidėjo avarijomis: nukentėjo motociklininkas

  • Teksto dydis:

Ankstų trečiadienio rytą įvairiose Kauno vietose fiksuojamos eismo nelaimės. Per vieną jų nestipriai sužalotas motociklo vairuotojas.

Apie 7 val. Kaune, Savanorių pr., važiuojant ta pačia kryptimi, automobilis „Toyota Corolla“, vairuojamas 45-erių moters, susidūrė su motociklu „Honda“ kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas blaivus Lietuvos kariuomenės eilinis, kuris nuo smūgio, nevaldomas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir trenkėsi į automobilį „Chrysler Voyager“, vairuojamą 40-ies metų vyro. Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo „Honda“ vairuotojas, kuris dėl kojos sumušimo, po medikų apžiūros, gydomas ambulatoriškai.

Eismo įvykio dalyviai blaivūs.

Rytinio piko metu šioje kelio atkarpoje vairuotojams prireikė kantrybės.

Dar viena avarija panašiu metu, apie 7.55 val., fiksuota Šančiuose, A. Juozapavičiaus pr. Pirminėmis žiniomis, šioje vietose susidūrė du lengvieji automobiliai, susiformavo spūstys.

Vairuotojai praneša, kad dėl avarijos VI forto žiedinėje sankryžoje taip pat susiformavo didžiulė spūstis. Čia, pirminiais duomenimis, abi eismo juostos kol kas užimtos, sunkiai pravažiuoja ir viešasis transportas. Planuojantiems važiuoti šia kryptimi patariama apsišarvuoti kantrybe arba rinktis kitą maršrutą.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėnukentėjo motociklininkasspūstysavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

tam kuris anonimas

tam kuris anonimas portretas
tu netikeli,kur ten prasyta,kad honda noredamas isvengti susidurimo...uzsiiminek anonizmu,o nerasynek nesamoniu.

Anonimas

Anonimas portretas
Portalo žiniomis, apie 7.01 val. judriame Savanorių pr., netoli prekybos centro „Hyper Maxima“, įvyko 45-erių metų moters vairuojamo automobilio „Toyota“ ir motociklo „Honda“ susidūrimas. Jo metu nukentėjo dviratės transporto priemonės vairuotojas. Policijos duomenimis, motociklo vairuotojas, vengdamas susidūrimo su „Honda“, atsitrenkė į kitą automobilį „Chrysler“, vairuojamą 40-es metų vyro. Purvasklaida pati suprato bėnt ką pati parašė?

...

... portretas
Donorai labai laukiami... kiek dabar už jų nutrėškimą mokama?.. :s
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių