Trikojai Kaune toliau gaudo pažeidėjus: BMW lėkė beveik trigubai greičiau, nei galima

  • Teksto dydis:

Sausio 13-19 dienomis Kauno pareigūnai tikrino, kaip transporto priemonių vairuotojai bei pėstieji eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Iš viso nustatytas 1151 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejis.

Praėjusią savaitę 681 vairuotojas viršijo greitį nuo 10 iki 20 km/val., 359 – nuo 20 iki 30 km/val, 87 – nuo 30 iki 40 km/val, 21 – nuo 40 iki 50 km/val. Taip pat buvo užfiksuoti dar trys vairuotojai viršiję greitį daugiau nei 50 km/val., vienas iš jų sausio 16 d. buvo užfiksuotas Kėdainiuose.

Mobilus greičio matuoklis užfiksavo automobilį BMW važiavusį 135 km/val. greičiu, kuomet šioje vietoje leistinas maksimalus greitis yra 50 km/val. Dar vienas greičio viršytojas užfiksuotas penktadienį, sausio 17 d., Kauno rajone. Vyras (gim. 1975 m.) automobiliu „VW Passat“ važiavo 120 km/val. greičiu, kuomet kelyje Kaunas-Zapyškiai-Šakiai leistinas greitis yra 70 km/val.

Kauno policijos nuotr.

Be to, buvo tikrintas ir transporto priemonių vairuotojų blaivumas. Iš viso išaiškinta dešimt neblaivių automobilių vairuotojų: nustatyti devyni lengvo girtumo atvejai, vienas – sunkaus. Taip pat nustatyti keturi neblaivūs dviračių vairuotojai. Vienas neblaivus dviratininkas (gim. 1963 m.) nustatytas Jonavos rajone, Žeimių miestelyje. Alkoholio matuokis parodė vidutinį girtumo laipsnį – 1,67 prom.

Sausio 19 d. apie 10.45 val. Jonavos r., Upninkų k., Lakštingalų gatvėje pareigūnai patikrinimui sustabdė įtartinai kelyje manevravusį automobilį. Sustabdyto automobilio „Mazda 626“ vairuotojui (gim. 1990 m.) alkoholio matuokliu buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,78 prom.

Praėjusią savaitę pareigūnai užfiksavo vienuolika pėsčiųjų eismo dalyvių padarytų KET pažeidimų. Užfiksuotas vienas pavojingo ir chuliganiško vairavimo pažeidimas. Taip pat pareigūnai nustatė dešimt asmenų, vairavusių transporto priemones, tačiau neturinčių teisės to daryti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
TAM ''G'' TAISYKLĖSE PARAŠYTA ''MIESTUOSE IR MIESTO TIPO GYVENVIETĖSE GREITIS TURI BŪTI NE DIDESNIS KAIP50 KM Į VALANDĄ IR JOKIO PAPILDOMO ĮSPĖJIMO NEREIKIA , O TAI BUS KAIP SU''GRIGEO'' PATIKROM .

ALGIS

ALGIS portretas
UŽVAKAR STOVĖJO TAIKOS PR. TARP STUDENTŲ IR BARANAUSKO GATVIŲ , DRAUSMINO , O VAKAR VĖL AUTOMOBILIAI SKRIEJO SU VĖJELIU , REIKIA PALAIKYTI PO KELIAS DIENAS IŠ EILĖS .

Kaunas

Kaunas portretas
Įvesti įstatymą atimti teises visam laikui už tokius pažeidimus ir kai būna pasekmės kai užmuša žmogų kitaip debilai nesuprato ir nesupras
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių