Ugnis nusiaubė vieną iš pakaunės seniūnijų

  • Teksto dydis:

Pranešimą apie tai, kad dega Šlienavos kaime įsikūrusi Samylų seniūnija, Kauno ugniagesiai gelbėtojai gavo šiąnakt – apie 2.20 val. Į įvykio vietą išskubėjusios gausios Kauno bei pakaunės ugniagesių pajėgos gesino šį gaisrą daugiau kaip porą valandų.

Apie nelaimę pranešė kaimynystėje gyvenantys žmonės.

Į įvykio vietą kartu su keturiomis ugniagesių gelbėtojų autocisternomis bei štabo automobiliu išskubėjo ir greitosios medikai. Tačiau, pastarųjų pagalbos niekam neprireikė.

Ugniagesiams gelbėtojams, kad patektų į degantį pastatą, teko pjauti jo langų grotas. Lipta vidun ir nuardžius šio plastikinėmis dailylentėmis apkalto vienaaukščio skardinį stogą.

Gaisras lokalizuotas tik 3.21 val. O likviduotas dar po geros valandos – 4.43 val. Nors, kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo šiandien ryte budėjimą baigusios Kauno ugniagesių gelbėtojų pamainos vyresnysis specialistas Erikas Baltrimavičius, dar likta budėti gaisravietėje ir sutramdžius ugnį, kuri nusiaubė ir pastato vidų, ir stogo konstrukcijas.

Dėl ko kilo gaisras, dar aiškinamasi. Kol kas atmesta tik galimo padegimo versija. Ir linkstama prie prielaidos, kad greičiausiai nelaimę prišaukė elektros įrangos gedimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Yra debilų

Yra debilų portretas
Tuoi kaušai pradės rinkt aukas naujos statybai. Juk valdiški pinigai skirti grobstymui, o statymui reik suaukot.

Anonimas

Anonimas portretas
Samylų seniūnijos plotas- 76 km².Tai visa seniūnija degė????Išsiblaivykit, raytojai.

pilypas

pilypas portretas
Kazkoke nezinoma seniunije, karoĉe derevne...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių