Ukrainietis bus teisiamas dėl nelegalių migrantų gabenimo per Lietuvos sieną

Ukrainos pilietis bus teisiamas dėl 15-kos neteisėtų migrantų gabenimo per Lietuvos sieną. Per tyrimą nustatyta, kad Ukrainos gyventojas automobiliu gabeno Afganistano piliečius.

Kauno apygardos prokuratūra jo bylą perdavė nagrinėti teismui, penktadienį pranešė prokuratūra.

Ikiteisminį tyrimą organizavo ir jam vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Antrojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Dainius Simonavičius. Tyrimą atliko Valstybės sienos apsaugos tarnybos Varėnos pasienio rinktinės Ikiteisminio tyrimo skyriaus pareigūnai.

Baudžiamosios bylos duomenimis, šių metų liepos 18-osios pavakarę kaltinamasis iš Rygos miesto per Lietuvos valstybės sieną Zarasų rajone, kaip įtariama, automobiliu pergabeno 15 nuolatinės gyvenamosios vietos Lietuvoje neturinčių užsieniečių.

Vyras, gabendamas neteisėtus migrantus, pervažiavo didžiąją dalį Lietuvos teritorijos, tačiau liepos 19-osios naktį važiuojant keliu Kaunas–Prienai–Alytus buvo sulaikytas policijos pareigūnų.

Kaip įtariama, vyras užsieniečius gabeno į Lenkiją, siekdamas gauti pažadėtą ne mažesnį kaip 200 eurų piniginį atlygį.

Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą žmonių gabenimą per valstybės sieną dėl savanaudiškų paskatų numato laisvės atėmimo bausmę iki aštuonerių metų.

Baudžiamoji byla su kaltinamuoju aktu perduota nagrinėti Kauno apygardos teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

patriot...

patriot... portretas
tai juk ukras,isteisinti,duoti pinigeliu kad daugiau taip nedarytu,niu niu niu...

ArunaS

ArunaS portretas
Šalin rankas nuo mūsų " broliuko" ukro. Jis gi tuos net 200 pinigų būtų paskyręs frontui.

pakart reikia ukru bandera uz tokius

pakart reikia ukru bandera uz tokius portretas
darbus , kaip tik chocholas taip ir parazitas, teisingai rase apie juos Trasas Savcenka dar 1855 metais ---[ pasiskaitykit kas netingit--vienas prie vieno siandieninis ukru banderu padla]
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių