Uošvės smurtu prieš žmoną apkaltintas E. Doktor: ji turi psichologinių problemų

  • Teksto dydis:

Sekmadienį į Užliedžiuose gyvenančio Henriko Daktaro sūnau Enriko Doktor namus vyko policija. Pareigūnai gavo Enriko uošvės pranešimą dėl smurto artimoje aplinkoje – esą jis sumušė jos dukrą, savo žmoną Kamilę. Su portalu kauno.diena.lt bendravęs vyras teigia, kad policiją iškvietusi uošvė prisigalvoja nebūtų dalykų. 

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad sekmadienį 11.27 val. buvo gautas pranešimas apie viename Užliedžių name kilusius neramumus. Pasak pareigūnų atstovės, ekipažas į šią vietą vyko dėl gautos informacijos dėl smurto artimoje aplinkoje. Tačiau Kauno pareigūnai tikino, kad šio pranešimo aplinkybės kol kas tikslinamos, niekas į komisariatą nepristatytas.

Portalas kauno.diena.lt išsiaiškino, kad policija kviesta į E. Doktor namus. Tą patvirtino ir pats vyras.

Žmonos nebuvo namuose

Kaip pokalbio metu pasakoja Enrikas, jo žmona Kamilė nuo penktadienio viešėjo pas sesę – šiandien, kai atvyko pareigūnai, jos net nebuvo namuose. Kamilė taip pat neigia, kad buvo sumušta.

E. Doktor žiniasklaidoje pasirodžiusius uošvės kaltinimus vadina absurdiškais ir pasakoja, kad jau ne vieni metai su ja nebendrauja ne tik jis, bet ir jos dukra: „Ji nuo pat pradžių nepritarė mūsų santykiams. Ji turi ir finansinių problemų, todėl nori gauti finansinės naudos, tačiau jos negauna. Mūsų santykiai niekaip nesiklosto, nes uošvė visais įmanomais būdais bando kištis į šeimą ir kerštauja. Uošvė turi psichologinių problemų.“

Tuo tarpu portalui delfi.lt uošvė teigė, kad sekmadienio rytą ji sulaukė pagalbos šauksmo, nes prieš jos dukrą esą smurtaujama. Esą jai atvykus pasipylė grasinimai.

„Jis grasino, kad mane apmėtys akmenimis, nežinau, ar aš liksiu gyva, nes jo grasinimai yra rimti“, – portalui delfi.lt teigė moteris.

„Problema ne mūsų santykiuose, o mamoje“

Apie sekmadienio incidentą Enrikas portalui kauno.diena.lt sutiko papasakoti išsamiau.

„Šiandien pamačiau prie vartų automobilį ir išėjau į kiemą. Žiūriu, stovi uošvė. Norėčiau akcentuoti, kad su ja visiškai nesikalbame jau pusantrų metų: nei „labas“, nei „atia“. Tada ji paklausė: ar nenori pasišnekėti? Tačiau to tikrai nenorėjau ir apsigręžęs nuėjau į namus“, – portalui detaliai pasakoja vyras. Netrukus prie namų vartų pasirodė ir pareigūnai.

Enrikas pasakoja, kad to buvo galima tikėtis: „Uošvė nuolat grasina iškviesianti policiją, nuolat skambina žurnalistams, kalba nebūtus dalykus.“

Mūsų santykiai niekaip nesiklosto, nes uošvė visais įmanomais būdais bando kištis į šeimą ir kerštauja. Uošvė turi psichologinių problemų.

Kaip teigiama žiniasklaidoje ir patvirtina pats E. Doktor, pareigūnams buvo pranešta esą jis sumušė ir laiko namuose įkalinęs žmoną. 

„Pareigūnas atėjo į namus, apsižiūrėjo, jam parodžiau uošvienės rašytas man žinutes. Paskambinome žmonai ir išsiaiškinome, kad čia problema ne mūsų santykiuose, o mamoje“, – įvykius toliau pasakoja jis.

Uošvės akibrokštų nepakęs

Tai, kad vyras nenaudojo smurto, patvirtina ir pati Kamilė. Pasak jos, policiją iškvietusi motina nuolat kiša pagalius į ratus: „Jeigu man reikės pagalbos, aš žinau, kur galiu kreiptis“, – teigė moteris.

Pokalbio pabaigoje Enrikas neslėpia, kad jau seniai galvojo apie tai, jog dėl tokių uošvės poelgių reiktų kreiptis į teisėsaugą. Tačiau jį vis sulaiko mintis, kad tai žmonos mama ir nesinori dar labiau aštrinti padėties. Tačiau vyras teigia, kad jei tokie uošvės akibrokštai kartosis, jis neturės kitos išeities.

„Jei ir toliau tęsis tokie dalykai, parašysiu pareiškimą“, – teigia E. Doktor.

Portalas primena, kad Enrikas ir Kamilė Kauno rotušėje susituokė 2016-ųjų rugpjūtį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ji turi psichologiniu problemu , o Doctoras be problemu... Manau, kad susidure su tokiu banditu, kiekvienas isigytu psichologiniu problemu

Anonimas

Anonimas portretas
matyti gal per prievarta susituoke,nes tokie mafijozai,prievartautojai.

Anonimas

Anonimas portretas
Taigi mergina iš šeimos,kurioje jos tėvas buvo Henytės draugas.Tai viską lyg ir paaiškina,kodėl ištekėjo "už tokio brudo".
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių