Už smurtą prieš sūnų E. Geležiūnienei siūlo skirti lygtinę bausmę

Penkerių metukų sūnaus sumušimu kaltinama Evelina Geležiūnienė viso proceso metu neigė savo kaltę ir siekė išteisinimo.

Tokia valstybinį kaltinimą palaikiusios prokurorės sprendimo nesuminkštino net žinia apie jaunos moters vaikų gausą.

E.Geležiūnienei pasiūlyta vienų metų ir šešių mėnesių laisvės atėmimo bausmė, jos vykdymą atidedant metams, be baudžiamojo poveikio priemonių.

Kauno apylinkės teisme bylos nagrinėjimo metu paaiškėjo, kad jauna moteris yra septynių vaikų mama.

Tiesa, moteris augina toli gražu ne juos visus. Mergaitėmis dvynėmis rūpinasi E.Geležiūnienės buvęs sutuoktinis, berniukas augą globėjų šeimoje.

Kartu su E.Geležeiūniene gyvena užsienyje žuvusio vyro sūnus, dėl kurio moteris atsidūrė teisme, ir panašaus amžiaus mergaitė.

Du mažiausius moteris augina kartu su paskutiniuoju sugyventiniu.

E.Geležiūnienei buvo pareikšti kaltinimai nežymiu mažamečio vaiko sveikatos sutrikdymu, piktnaudžiavimu tėvų teisėmis ir pareigomis.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas tuomet, kai vaikų darželio, kurį lankė E.Geležiūnienės sūnus, auklėtoja pastebėjo mėlynes ant berniuko kūnelio.

Pirminių apklausų metų berniukas paminėjo mamos sugyventinį, esą jis pakėlė ranką prie mažylį. Sugyventiniui net buvo pareikšti įtarimai, tačiau vėliau ikiteisminis tyrimas jo atžvilgiu buvo nutrauktas.

Galiausiai įtarimų šešėlis krito ant mažamečio mamos. Moteris kategoriškai neigė kaltę, tačiau berniukas pradžioje net buvo paimtas iš šeimos ir apgyvendintas pas laikinąją globėją.

Tiriant galimo smurto prieš mažametį aplinkybes, griebtasi net melo detektoriaus pagalbos.

Nors teismo posėdžiai vyko už uždarų durų, tačiau prokurorai leido suprasti, kad melo detektoriaus parodymai daugiavaikei mamai nebuvo palankūs.

Gruodžio viduryje teismas klausysis E.Geležiūnienės paskutinio žodžio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Birutė

Birutė  portretas
Tai kalė, o ne motina. Sadistė, paleistuvė ir išsigimėlė. Ant kuolo tokias bestijas sodinti, kad nežalotų niekuo nekaltų vaikų.

Mama

Mama portretas
Aš pasakysiu tik vieną:jei gera mama,vaikai visi augs prie jos!Kiekviena mama nagais ir dantimis sieks kad visi būtų kartu.Nesprendžiu nei iš veido,nei iš plaukų ar akių,Kokia ji mama?

Juokas

Juokas portretas
juokais, tačiau jei smurtauja prieš mažametį sūnų, o jau lyg ir matyti. Tai seksuali gegutė ir ar reikia laukti A+A Matuko likimo ??? Kai šitaip lyg ir mėtomi jos vaikai, o šis vaikelis skriaudžiamas,-reikėtų ją bausti iš tikro, o nelaukti nelaimės. Be to, jos tikrai veido išraiška nesimpatiška, net grėsminga.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių