Užsienyje ieškoti automobiliai rasti Kauno rajono autoservise

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai, besiaiškinantys nusikalstamus nuosavybei, viename iš Kauno rajone esančių autoservisų aptiko demontuojamus, užsienio šalyse ieškomus, automobilius.

Gegužės 3 d. apie 10.15 val. Kauno rajone, Batniavos seniūnijoje, Kauno policijos pareigūnai aptiko demontuojamus automobilius. Automobiliai „Mercedes-Benz Sprinter“, „Fiat Ducato“ kaimyninėje Lenkijoje buvo paieškomi nuo šių metų balandžio vidurio.

Pareigūnai toje pačioje vietoje rado ir Švedijoje taip pat balandžio viduryje dingusį automobilį „BMW X5“. Pastarosios transporto priemonės detalės demontuotos į automobilį „Land Rover“. Toje pačioje teritorijoje rastas ir dar vienas automobilis „Mercedes-Benz Sprinter“, kurio viduje aptiktas automobilio „BMW 520M“ variklis. Pastarasis automobilis buvo ieškomas Jungtinėje Karalystėje. Maža to, įvykio apžiūros metu policijos pareigūnai rado ir automobilio „Mercedes-Benz“, kuris buvo paieškomas Jungtinėje Karalystėje, dalių.

Įtarimai dėl nusikalstamos veikos pareikšti vienam 43 metų Kauno rajono gyventojui.

Kauno policijos pareigūnai dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

samas

samas portretas
Gali ir neišteisinti, žmogus ne iš valdžios ir pinigai nedideli.

miega kabinetuose - ne uz dykuti...

miega kabinetuose - ne uz dykuti... portretas
pasigerina gyvenimo salygas, pasikeicia baldus, iesko brandziu brendzio dezuciu, nes kysi net mus teismai vertina - kaip meno kurinio savoka - galima ir tai ir kitaip suprasti..tai negi bausi...

senis

senis portretas
tu servisu pilnos buvusios kolchozu fermos ir kas juose vyksta net velnias nežyno o valdininkai kurie turėtu tykrint miega kabinetuose.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių