Vienas kartas nemelavo: garsioje Taikos prospekto lindynėje aptiktas lavonas

  • Teksto dydis:

Šiandien apie 8 val. ryto į vieną Taikos prospekto daugiabutį skubėjo ir policija, ir greitosios medikai. Pranešta apie viename iš jo butų rastą negyvą žmogų. Tai patvirtinę ir nebematę prasmės velionio gaivinti greitosios medikai įvykio vietoje neužsibuvo. Policija, vis keičiantis jos pajėgoms, darbavosi čia ne vieną valandą.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė vietiniai gyventojai, lavonas rastas jiems iki gyvo kaulo įgrisusioje lindynėje. Ypač prasidėjus pandemijai, nes čia ir toliau lyg niekur nieko buvo girtaujama tokioje pačioje gausioje užstalėje. Ir policija čia vykusi ne kartą. Yra buvę, kad ir kelis kartus per vakarą.

Kauno policijos budėtojas portalui patikslino, kad apie mirusį žmogų, kuris, anot vietinių gyventojų, buvo eilinis šios lindynės svečias, šiandien ryte Bendrajam pagalbos centrui pranešė jo draugu prisistatęs asmuo. Kaip skambinusysis pateko į šį butą, budėtojas patikslinti negalėjo. Belieka įtarti, kad tai buvo pats buto šeimininkas arba dar vienas šio svečias.

Skaitytojo nuotr.

Nelinkusi kol kas policija įžvelgti šiame įvykyje ir jokio kriminalo. Kol kas pradėtas ikiteisminis tyrimas tik dėl apie 40-ies metų velionio mirties priežasties nustatymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
todel pas mus po langais ilgokai guli lavonas policija saugo nespeja rinki
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių