„Žalgirio“ arenos baseine skendo ketverių metų mergaitė

  • Teksto dydis:

Baseine Kaune trečiadienio vakarą skendo ketverių metų mergaitė.

Kaip pranešė Policijos departamentas, 21.19 val. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo pranešimą, kad į Kauno ligoninę iš Karaliaus Mindaugo prospekte esančio baseino pristatyta mažametė.

Karaliaus Mindaugo prospekte yra įsikūrusi „Žalgirio“ arena, joje veikia baseinas.

Dėl skendimo mergaitė paguldyta stebėjimui.

Dėl įvykio policija surinko medžiagą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

na taip

na taip portretas
pasak kai kurių komentatorių visi turi būti vienodi ir gyventi tokiu pat ritmu. jeigu vaikas eina miegoti 23.00 val tai jau tėvai siaubūnai. visai normalu, kad vaikas dar nemiega 21 val. ir iš karto- atimti vaikus...gal jau nebesapnuokit super tėveliai ir mamytės.Mūsų atveju- vaikas keliasi 9 val. eina miegoti 23 val. (pilnai išmiega 10 val) ir ką? jau mes blogi tėvai?- nesapnuokite. Jeigu vaikas nesugeba užmigti 8 val vakare ir taip buvo nuo gimimo- tai čia jau ne tėvai nusprendė, kad bus toks ritmas, o vaiko fiziologija. tai naturalu, kad ir baseine 21 val esantis vaikas neturėtu nieko stebinti. tiesiog žiūrėkite visad savo reikalų, o čia straipsnis ne apie tai. Bėda ta, kad nebuvo tėvų sužiūrėta mergaitė. Čia jau tėvų atsakomybė. Tokio amžiaus vaikas turėtų būti nepaleidžiamas iš akių.

Damois

Damois portretas
Kad iškviesti pagalbą ar dar ką, pakanka matomoje vietoje ant sienos pakabinti laidinį telefoną, prie kurio būtų sąrašas su telefonais kur kokiu atveju skambinti. Kam tas mobiliakas reikalingas?

Kokie dar baseinai

Kokie dar baseinai portretas
Vaikus galite skandinti kibire.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių