„Kauno dienos“ studijoje – ekonomikos profesorius: Kalėdos bus brangiausios Lietuvos istorijoje

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno technologijos universiteto Ekonomikos ir verslo fakulteto profesorius Rytis Krušinskas.

„Kalėdos bus brangiausios Lietuvos istorijoje“, – į vatą nevynioja pašnekovas.

Tai jau pajutome kiekvienas: maisto ir gėrimų kainos Lietuvoje per metus išaugo apie 33 proc., vien pieno produktai pabrango per pusę. Tačiau ar ilgai dar veršimės diržus? Profesorius neskuba guosti. – Kainos auga greitai, deja, mažėja iš lėto, – sako R.Krušinskas.

Ir tikriausiai jau niekuomet nebus taip, kaip iki pandemijos ar iki karo. Vienintelė viltis, kad didėjantys atlyginimai bent iš dalies kompensuos augančias kainas, o vyriausybės politika neišeis už sveiko proto ribų.

Kviečiame žiūrėti pokalbį „Kauno dienos“ studijoje su prof. R. Krušinsku apie mūsų laukiančius ekonominius iššūkius ir priemones bent kiek neutralizuoti skausmingą infliacijos ir kainų augimo pasiutpolkę.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Voratinklis apraizgęs Lietuvą jau 30 metų. Kas jį sutraukys.

Q

Q portretas
Šviežia ešeri profesoriui i uodega , matyt komunistas kad kalėdu pavydi

Exs rezidentas ( jav)

Exs rezidentas ( jav) portretas
Rasinejantys komentarus darbo diena ,darbo metu- tai pasalpiniai tinginiai! Dyyyyrbti teks loderiams ,nes ateityje nebus pasalpu,nebus ismoku tinginiams! Jokiu pasalpu nedirbantiems Amerikoje nedalina! Visame pasaulyje del chuilo karo viskas brangsta . Papigiai nebus nieko!!! Ateina laikas ,kai prasysit ka nors padirbeti ,kad duonos nusipirktute!
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių