„Kauno dienos“ studijoje – kandidatė į Metų kaunietės titulą V. Dabrišienė

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi kandidatė į Metų kaunietės titulą Vilija Dabrišienė.

V. Dabrišienė pelnė aibę apdovanojimų, tarp jų Lietuvos švietimo lyderė, Kauno metų mokytoja, inovatyviausia šalies matematikos mokytoja. Be to, ji 21 knygos autorė, socialinių mokslų daktarė, pedagogė su 40 metų stažu ir bene vyriausia šalyje startuolio bendraįkūrėja.

„Dalyvavimas Metų kaunietės rinkimų finale verčia susimąstyti – kodėl aš? Toks titulas, anot organizatorių, skirtas moteriai, kuri savo darbais padeda žmonėms ir miestui. Tačiau toks yra bet kuris su meile atliekamas darbas. Daugybė moterų kasdien su didžiule meile dirba pačius įvairiausius darbus, kiekviena jų nusipelno įvertinimo. Manau, kad šis titulas yra simbolinis – jis teikiamas vienai, bet yra apibendrintas mylinčios ir atsidavusios savo veiklai moters paveikslas. Jis priklauso kiekvienai iš mūsų“, – „Kauno dienai“ teigė V. Dabrišienė.

Kviečiame susipažinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

onute

onute portretas
Pone ger Dabišiene sutinku jus potinga jus profesorė bet žinant koks žemas lygis matematykos lietuvoje liudina Jus esat tai tik sau norisi žinoti kiek jaunimo pasukot protingu keliu neskaip ir tos prisidaže Šiugždinaites jokio titulo neužsitarnavo nieko nesukurė lietuvai kaunui tai juokinga net žiūrėti i tas ju nuotraukas ir nekaip atrodo mergužėles pasiskelbus kad keliems žmonėms už dyka meditatoriavo Šitiek dienu rašynėja o toks vaizdas kad pati nelabai gaudosi kas ka ir apie ka tas meditatoriavimas kaip ir jus profesore labai neka žmonėm parašėte Nematyt geru darbu

Kiekvienam

Kiekvienam portretas
Kaime reikia rinkti tokias personas

inteligentas

inteligentas portretas
oi matematika nieko gero. tai gal pats nereikalingiausias mokslas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių