„Kauno dienos“ studijoje – „Metų kaunietės“ rinkimų finalininkės: V. Rudminienė

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi „Metų kaunietės“ rinkimų dalyvė Vaida Rudminienė.

V. Rudminienė – nuoširdi iniciatyvos „Niekieno vaikai“ savanorė, jau daugiau nei treji metai skirianti savo dėmesį ir laiką vienišiems vaikams ligoninėse. Tai moteris, kupina meilės žmonėms ir visiems aplinkui.

V.Rudminienė, savo kaip trijų vaikų mamos patirtį, gerą širdį ir entuziazmą panaudoja visuomeninei veiklai. Trejus metus praleisdama daug laiko su vaikais, kurie atsidūrę ligonėje neturi šalia artimųjų, ji sakė daugiau gaunanti pati, nei duodanti.

„Turtėju dvasiškai. Vaikučiai moko, kad kiekvienoje situacijoje galima rasti, kuo pasidžiaugti, dėl ko nusišypsoti“, – kalbėjo kaunietė ir pridūrė, kad sunkiausia būna ne bemiegės naktys supant sergančius globotinius, o kai pradeda galvoti, kas šių vaikiukų, laukia ateityje.

„Savanoriavimas moko būti čia ir dabar, negalvojant, iš kur tas vaikelis, kur iškeliaus, kaip gyvens ir panašiai. Esame kartu čia ir dabar, noriu, kad jam būtų kaip galima geriausia bent jau tada, kai esu šalia“, – apie tai, kas padeda sunkiausiais momentais, sakė V.Rudminienė.

Kviečiame su šia puikia moterimi susipažinti „Kauno dienos“ studijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimas

anonimas portretas
Sodoma gomora , arba septynios mirtinos nuodėmės
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių