„Kauno dienos“ studijoje – pokalbis apie miesto viešojo transporto permainas

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje ir vėl svečiuojasi Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Paulius Keras.

P. Keras „Kauno dienos“ studijos žiūrovams atsakys į dažniausiai užduodamus klausimus: kodėl į kai kuriuos miesto mikrorajonus viešasis transportas važiuoja retai, kodėl per karščius ne visuose autobusuose veikia kondicionieriai ir svarbiausia – kokios permainos laukia nuo rugpjūčio, kuomet bus įdiegta patogesnė bilietų sistema.

Naujoji elektroninių bilietų sistema veiks mobiliosios programėlės „Žiogas“ kainodarą pritaikant ir pinigais pildomoms elektroninėms kortelėms. Neliks terminuotų mėnesinių bilietų, bus galima įsigyti tik trijų mėnesių ir metinius terminuotus bilietus. Ar galios senos kortelės ir jose „esantys“ pinigai? Ar bus galima korteles papildyti per internetinę bankininkystę? Kodėl negalima sumokėti už kitą asmenį? Kodėl perlipimui skirta tik 30 minučių? Į visus šiuos klausimus „Kauno dienos“ studijoje atsakys P.Keras.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

VISAI NEISRADINGAI DIRBA

VISAI NEISRADINGAI DIRBA portretas
ATOKESNIU MIESTO GATVIU GYVENTOJAMS MIESTO TRANSPORTO PASLAUGOS NERA TEIKIAMOS NEI POILSIO NEI SVENCIU DIENOMIS.-JIE PALIKTI LIKIMO VALIAI.O REIKIA TIEK NEDAUG- TIK PAKOREGUOTI ,KAD IS GRETUTINIU GATVIU TRANSPORTAS TOMIS DIENOMIS PASUKTU IR I GRETUTINES GATVES PAV.44 galetu pravaziuoti Lubinu gatve- atveztu pirkejus i ,,RIMI,,DARBUOTOJUS ,NES JIE SKUNDZIASI KAD REIKIA ATEITI I DARBA IR DIRBTI JAU PAVARGUS.,NES 17 TOMIS DIENOMIS NEVAZIUOJA..nET SENIEMS ZMONEMS NERA KUO I BAZNYCIA NUVAZIUOTI.

nera atsakomybes

nera atsakomybes portretas
TAIP ISRADINGAI DIRBA-TIK NEI PER SVENTES,NEI PER POILSIO DIENAS ATOKESNIU GATVIU GYVENTOJAI NETURI SU KUO PASIEKTI CENTRO.Visiskai nieko negalvoja tas Keras nei jo komanda. Juk yra galimybe tomis dienomis prailginti gretutiniu gatviu transporto linijas,kad ir kitose gatvese gyvenantys turetu galimybe pasiekti centra ar bent kita vietove kur juda visomis kryptimis miesto transportas.Ka sugeba Kero darbuotojai tai nuolat keitineti transporto judejimo grafikus.Pensininkai vazineti su taksi negali,nes tai kainuoja virs 15 euru-naudojasi proga uzsidirbti.

Gražina

Gražina  portretas
Žilvinas Ručys 100 kart teisus
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių