„Kauno dienos“ studijoje – „Sukilimo“ belaukiant

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kaunas 2022 kuratorės Klaudija Aleksandravičiūtė ir Simona Savickaitė.

Jau šiandien Kauno mieste ir rajone prasideda tai, kam ruoštasi ne vienerius metus – Kaunas Europos kultūros sostinė 2022 renginiams.

Kad suvoktume šio užmojo grandioziškumą, užtenka pasakyti, kad vien nuo trečiadienio iki sekmadienio Kauno regione vyks arti 100 renginių.

Ir tai tik pradžia, nes panašiu ritmu miestas ir rajonas gyvens ištisus metus.

Šeštadienį 19.30 prie „Žalgirio“ arenos vyks 1-asis šiuolaikinio Kauno trilogijos veiksmas „Sukilimas“. Tai nemokamas ir įspūdingas muzikos, milžiniškų vaizdo projekcijų ir šviesų spektaklis, kurį galima vadinti oficialiu šventės atidarymu.

„Kauno dienos“ studijoje K. Aleksandravičiūtė ir S. Savickaitė išsamiai pristatys svarbiausius šventės akcentus, o tikslų kitų Kaunas 2022 atidarymo savaitgalio renginių grafiką ir vietas rasite www.kaunas2022.eu/sukilimas ir mobiliojoje Kaunas 2022 programėlėje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nekažką

Nekažką portretas
Buvom "atidaryme" prie arenos, matėm. Ką galiu pasakyti - Kaunas 2022 - apsi..kot..

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
oi net prajuokino kaip prabilo apie Lietuvos paštą , apie gaują kuri išpardavė nekilnojamą turtą ir iššvaistė pinigus ir belieka nuomotis brangiai patalpas ir švaistyti pinigus , akivaizdi afera kelių aferistų rankose . Lietuva tiesiog eilinį kart apvogta .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Didžioji dalis atidarymo renginių yra nemokami. Atidarymo savaitgalio renginių programoje prie mokamų renginių yra nurodytas prierašas „Mokama“
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių