Pereiti į pagrindinį turinį

Paroda ”Kaunas 2005”

2005-03-16 00:00

Miestas ir regionas vėl bandys sudominti šalies ir užsienio verslininkus savo galimybėmis

Miestas ir regionas vėl bandys sudominti šalies ir užsienio verslininkus savo galimybėmis

Gegužės 12-14 dienomis vyks penktoji tarptautinė verslo kontaktų paroda “Kaunas 2005”, pristatanti Kauno miesto ir apskrities ekonominį, investicinį, verslo ir mokslo potencialą, infrastruktūrą, verslo sąlygas regione ir socialines paslaugas.

Renginį Lietuvos kūno kultūros akademijos futbolo manieže (Aušros g. 42 d) organizuoja Kauno miesto savivaldybė ir Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai. Parodos dienraštis - “Kauno diena”.

“Daug dalyvių savo ekspozicijas pateikia ne pirmus metus. Tai rodo, kad verslo įmonėms tokia paroda reikalinga”, - sakė Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Robertas Stanionis.

Kaip teigė Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų atstovė Daiva Vyšniauskienė, renginio tikslai išlieka tie patys.

“Parodos dalyviai informuojami apie verslo sąlygas, konkurencingumą, gaminamą produkciją, teikiamas paslaugas. Akcentuojame smulkaus ir vidutinio verslo plėtrą. Taip pat bus pristatomi Kauno miesto ir apskrities strateginiai planai, transporto ir logistikos infrastruktūra bei projektai. Norime, kad paroda skatintų įmonių tarpusavio kooperaciją”, - sakė D.Vyšniauskienė.

Anot jos, paroda domisi užsieniečiai. Atvyks baltarusių verslininkai, laukiama svečių iš Italijos, Lenkijos, Rusijos Kaliningrado srities. “Daugėja ir kitų miestų atstovų. Pernai dalyvavo Birštono, Raseinių, Prienų verslininkai. Šiemet atvyks įmonių atstovai iš Kėdainių, kitais metais prisijungs ir Kauno rajonas”, - sakė D.Vyšniauskienė.

Dalyvių registracijos mokestis - 250 litų (be PVM). Kauno mieste registruotoms įmonėms suteikiamas nemokamas 6 kv.m stendas. Šias išlaidas padengs Kauno savivaldybė, parodos organizavimui skyrusi 197 tūkstančius litų. Tai yra beveik 50 tūkstančių litų daugiau nei pernai.

Renginio dalyvių nuolat daugėja. 2001 metais jų buvo 123, 2002 metais - 144, 2003 metais - 158, pernai - 166. Organizatorių teigimu, daugėja ir lankytojų. Pernai parodoje apsilankė 12800 žmonių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų