Pereiti į pagrindinį turinį

A.Kšanavičius: "Turiu A lygos komandų pasiūlymų"

2009-07-14 17:03
A.Kšanavičius: "Turiu A lygos komandų pasiūlymų"
A.Kšanavičius: "Turiu A lygos komandų pasiūlymų"

Buvęs Lietuvos rinktinės saugas Audrius Kšanavičius dar nežada baigti karjeros ir šiemet gali atsidurti A lygos komandoje, informuoja futbolas.lt.

Patyrusio 32 metų futbolininko kol kas netraukia į užsienį, tad rudenį jis veikiausiai praleis Lietuvoje.

"Kol kas neieškau klubo užsienyje. Pirmiausia reikia pasižiūrėti kokia mano kojos būklė. Atrodo, jog jau pasveikau. Bet dabar reikės krūvio, kad paaiškėtų, ką dar galiu", - tinklapiui Futbolas.lt pasakojo A.Kšanavičius

Saugas buvo patyręs rimtą traumą ir ilgai ją gydėsi.  Dėl to žaidėjas nesitiki sulaukti užsienio komandų pasiūlymų. "Praleidau nemažai laiko, todėl suprantu, kad dabar ieškoti klubo užsienyje yra per anksti. Manau, jog reikėtų prieš tai pažaisti Lietuvoje", - svarstė A.Kšanavičius

Tačiau grįžti į LFF II lygoje rungtyniaujantį "Kauną", su kuriuo balandžio pabaigoje nutraukė sutartį, žaidėjas nenorėtų: "Ko gero, geriau yra žaisti A lygoje. Iš šios lygos komandų pasiūlymų tikrai turiu. Negaliu pasakyti konkrečios komandos, nes nežinau kurios pasiūlymu pasinaudosiu"

Šių metų pradžioje A.Kšanavičius atsisveikino su Edinburgo "Hearts". Grįžęs į "Kauną" saugas sužaidė vieninteles rungtynes LFF taurės pusfinalyje, tačiau tame susitikime buvo pašalintas iš aikštės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų