Pereiti į pagrindinį turinį

Atgal į realybę: atleistas vilčių nepateisinęs S. Pianigiani

2013-02-25 11:37
Atgal į realybę: atleistas vilčių nepateisinęs S. Pianigiani
Atgal į realybę: atleistas vilčių nepateisinęs S. Pianigiani / (Scanpix nuotr.)

Itin prastai Eurolygos „Top 16“ etape rungtyniaujančią Stambulo „Fenerbahce Ulker“ ekipą iš nesėkmių liūno mėgins traukti naujas strategas.

Turkijos klubas išplatino pareiškimą, kad prieš sezoną itin pajėgią komandą subūręs strategas iš Italijos Simone'as Pianigiani dėl asmeninių priežasčių traukiasi iš pareigų, o pareigose keičia asistento pareigas ėjęs Ertugrulas Erdoganas.

Vis dėl to neabejojama, kad italas traukiasi dėl nevykusio sezono ir nepateisintų klubo vadovų vilčių.

„Labai didžiuojuosi turėjęs galimybę dirbti viename stipriausių Europos klubų, – klubo pranešime cituojamas Pianigiani. – Dėkoju visiems už paramą, ir linkiu komandai sėkmės ateityje.“

Italijos krepšinio specialisto vadovaujama „Fenerbahce Ulker“ Eurolygos „Top 16“ etape laimėjo vos du mačus iš 8 žaistų ir F grupėje lenkia vienintelę pergalių neturinčią Stambulo „Bešiktaš“ komandą.

Eurolygos reguliariajame sezone Pianigiani auklėtiniai šventė penkias pergales per dešimt susitikimų ir A grupėje užėmė ketvirtąją vietą.

Kur kas sėkmingiau rungtyniauja buvusi italo komanda – Sienos „Montepaschi“. Italijos čempionai reguliariojo sezono B grupėje iškovojo taip pat 5 pergales, tačiau „Top 16“ etape šluoja visus varžovus iš eilės – laimėjo šešerias iš 8 žaistų rungtynių ir F grupėje nusileidžia tik „Barcelona“ komandai.

Siūlome prisiminti energingojo trenerio vadovavimą Italijos rinktinei

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų