Pereiti į pagrindinį turinį

A.Velička: esu pasiruošęs žaisti

2009-08-18 11:43
A.Velička: esu pasiruošęs žaisti
A.Velička: esu pasiruošęs žaisti / AFP nuotr.

Lietuvos nacionalinės rinktinės puolėjas Andrius Velička artimiausią sezoną praleis Anglijoje, kur atstovaus antroje pagal pajėgumą lygoje žaidžiančią "Bristol City" komandai.

Savaitgalį lietuvis sėkmingai praėjo medicininę apžiūrą ir pirmadienį formalumai dėl jo perėjimo į Bristolį iš Škotijos čempiono Glazgo "Rangers" pagal nuomos sutartį buvo galutinai sutvarkyti, informuoja futbolas.lt.

Naujojo klubo oficialiai svetainei puolėjas džiaugėsi, jog turi naują galimybę kovoti dėl vietos pagrindinėje sudėtyje.

"Kiekvienas žaidėjas yra nusivylęs kai negauna žaisti. Galbūt čia Bristolyje gausiu šansą rungtyniauti daugiau nei tai dariau Glazge. Man patiko žaisti  "Hearts" ir "Rangers" komandose, tačiau ateina laikas, kai privalai judėti į priekį", - teigė lietuvis.

"Žiūriu į priekį tikiuosi, kad "Bristol City" ekipai padėsiu patekti į "Premier" lygą ir būsiu rezultatyvus", - teigė ambicijų nestokojantis puolėjas.

Įdomu, jog naujoje komandoje Andrius žais kartu su buvusiais komandos draugais iš "Hearts" ekipos - "Bristol City" atstovauja anksčiau buvę "širdžių" žaidėjai Paulas Heartley, Lee Johnsonas ir Jamie McAllisteris. "Malonu, jog įėjęs į persirengimo kambarį rasiu pažįstamų veidų. Tai turėtų padėti pritapti komandoje", - sakė lietuvis.

"Bristol City" klube A.Velička vilkės 34-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius. Jau antradienį puolėjas gali debiutuoti Anglijos "Coca-Cola Championship" lygoje, kai Bristolio komanda susitiks su "Queen Park Rangers" vienuolike.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų