Pereiti į pagrindinį turinį

A.Velička sezonui išnuomojamas "Bristol City" klubui

2009-08-15 13:08
A.Velička sezonui išnuomojamas "Bristol City" klubui
A.Velička sezonui išnuomojamas "Bristol City" klubui

Lietuvos rinktinės ir Glazgo "Rangers" puolėjas Andrius Velička ruošiasi pakeisti komandą ir jau savaitgalį gali tapti "Bristol City" klubo nariu artėjančiam sezonui.

Anglijos antrojoje pagal pajėgumą lygoje "Championship" žaidžiantis "Bristol City" savo oficialioje svetainėje penktadienio vakare paskelbė, jog A.Velička netrukus turėtų papildyti komandos gretas pagal sezono nuomos sutartį iš "Rangers". Šią informaciją patvirtino ir "Rangers" tinklapis, rašo futbolas.lt.

Teigiama, kad puolėjas šeštadienį Bristolyje apžiūrės medikai ir žaidėjas iš tribūnų galės stebėti "Bristol City" rungtynes su "Crystal Palace". Antradienį lietuvis jau turės progą debiutuoti komandoje mače su "Queens Park Rangers".

"Mus Andrius domina. Jei jis praeis medicininę apžiūrą ir baigsime derybas su "Rangers" dėl nuomos, puolėjas prisijungs prie mūsų komandos šiam sezonui", - sakė "Bristol City" vyriausiasis treneris Gary Johnsonas.

30 metų A.Velička praėjusį sezoną "Rangers" klube žaidė tik sezono starte ir pabaigoje. Kitą Škotijos pirmenybių dalį lietuvis praleido dėl traumų ir ligų ar žaisdamas dublerių komandoje. Nepaisant to, škotų "Premier" lygoje per 9 mačus puolėjas įmušė 5 įvarčius ir prisidėjo prie komandos iškovoto čempionų titulo.

Prieš savaitgalį startuojančias Škotijos pirmenybėse "Rangers" ekipoje puolėjų grandyje yra didelė konkurencija - komandoje žaidžia Škotijos rinktinės nariai Krisas Boydas ir Kenny Milleris, taip pat Stevenas Naismithas, Nacho Novo ir Kyle'as Lafferty.

 Į Glazgą A.Velička pernai perėjo iš norvegų klubo Stavangerio "Viking". Didžiojoje Britanijoje lietuvis išgarsėjo 2006-2008 metais, kai rezultatyviai žaidė už kitą Škotijos klubą Edinburgo "Hearts".

"Bristol City" praėjusį sezoną anglų "Championship" lygoje užėmė 10-ąją vietą.  Prieš metus klubas kovojo dėl patekimo į "Premier" lygą ir tik papildomose rungtynėse pralaimėjo "Hull City" ekipai.  "Bristol City" treniruoja buvęs Latvijos rinktinės treneris Gary Johnsonas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų