Pereiti į pagrindinį turinį

Čempionų lyga: „Manchester United” žengė didelį žingsnį finalo link

2011-04-27 11:40
Čempionų lyga: „Manchester United” žengė didelį žingsnį finalo link
Čempionų lyga: „Manchester United” žengė didelį žingsnį finalo link / AFP nuotr.

UEFA Čempionų lygoje antradienio vakarą prasidėjo pusfinalio kovos. Jas pradėjo Gelzenkircheno „Schalke“ ir „Manchester United” ekipos. Šį susitikimą 2-0 laimėjo „Man Utd”.

Pirmasis rungtynių kėlinys prasidėjo apylygiu žaidimu. Šeimininku gretose smūgiuodamas iš toli varžovų vartams grasino Alexanderis Baumjohannas, o „United” ekipoje progų turėjo Javieras Hernandezas ir Wayne'as Rooney

Sužaidus maždaug penkiolika minučių iniciatyvą į savo rankas visiškai perėmė „Man Utd” klubas. Į vartus pavojingai smūgiavo tiek Ji-Sungas Parkas tiek jau minėtasis Hernandezas, bet vokiečių ekipą nuo praleisto įvarčio vis gelbėjo vartininkas Manuelis Neueris.

Pačioje antrojo kėlinio pabaigoje vienas prieš šeimininkų vartininką išbėgo „raudonųjų velnių” veteranas Ryanas Giggsas, bet ir jam nepavyko nuginkluoti puikiai žaidusio Neuerio ir komandos netrukus patraukė į rūbines pasiilsėti.

Antrasis kėlinys prasidėjo vėlgi „United” geru žaisimu, o šeimininkai žaidė užsidarę gynyboje ir tik kartas nuo karto ilgiau kontroliuodavo kamuolį.

67-ą minutę svečiai galų gale sugebėjo įmušti įvartį. Tai padarė patyręs saugas Giggsas, kuris po Rooney perdavimo išbėgo vienas prieš vartininką ir tiksliu smūgiu jį nuginklavo.

Sužaidus dar vos dvi minutes Neueriui vėl teko traukti kamuolį iš savųjų vartų. Šį kartą jį ten pasiuntė Rooney, kuris pasižymėjo puikaus Hernandezo atlikto perdavimo.

Iki pat mačo pabaigos daugiau nei vienai komandai pasižymėti nepavyko, tad rungtynes laimėjo Anglijos čempionato lyderiai, kurie žengė didelį žingsnį Čempionų lygos finalo link.

„Schalke” 0 - 2 „Manchester United”
67' [0 - 1] Ryan Giggs
69' [0 - 2] Wayne Rooney

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų