Pereiti į pagrindinį turinį

D. Imbras: iš operacinės – tiesiai į treniruočių salę

2013-04-03 16:27
D. Imbras: iš operacinės – tiesiai į treniruočių salę
D. Imbras: iš operacinės – tiesiai į treniruočių salę / BFL/Andriaus Ufarto nuotr.

Jau balandžio 13-14 dienomis Vilniaus „Siemens“ areną sudrebins Pasaulio kiokušin karatė čempionatas. Stipriausių pasaulyje kiokušin karatė meistrų iššūkį priimsiantis Lietuvos kovotojų elitas intensyviai ruošiasi artėjančioms kovos – garsiausi šalies meistrai kiekvieną dieną savo ištvermę grūdina itin įtemptose ir alinančiose treniruotėse.

Į treniruočių salę jau kitą dieną po sudėtingos Achilo sausgyslės operacijos sugrįžo ir viena ryškiausių Lietuvos kiokušin karatė žvaigždžių Donatas Imbras – nors prieš pat čempionatą patirta sunki trauma sužlugdė jo viltis iškovoti pasaulio čempiono titulą, bet kovotojo dvasios nepalaužė.

„Kiekvienoje kovoje tu pirmiausiai turi peržengti per save, jei neperžengsi – pralaimėsi! Čia tas pats – po operacijos jau kitos dienos vakare ėjau į treniruočių salę, nes žinau, kad atostogos nieko gero neduos. Turiu nugalėti save ir žengti į priekį“, – pripažino Lietuvos kiokušin karatė rinktinės lyderis D. Imbras.

Ryžtą, ištvermę ir valią treniruotėse su sugipsuota koja demonstruojantis D. Imbras tik įrodo – kiokušin karatė kovotojų dvasia gali nugalėti net skausmingiausias traumas ir yra stipresnė už bet kokius likimo išbandymus.

„Galbūt tapsiu pavyzdžiu kitiems kovotojams, kurie atsidurs analogiškose situacijose kaip aš dabar“, – tikino Lietuvos rinktinės lyderis.

D. Imbras prisipažįsta – nors gydytojų verdiktas sportininkui negailestingas ir kovoti pasaulio kiokušin čempionate jis negalės, pačio čempionato jis nieku gyvu nepraleis: „Būtinai eisiu – noriu ne tik palaikyti savo kolegas ir draugus bei pasigrožėti kovomis, bet ir pasisemti patirties!“, – sakė sportininkas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų