Dvivietė kanoja ir J.Šuklinas - pasaulio čempionato finale

Kanadoje vykstančio baidarių ir kanojų irklavimo pasaulio čempionato finale varžysis kanojininkas Jevgenijus Šuklinas bei dviviete kanoja plaukiantys Raimundas Labuckas ir Tomas Gadeikis.

Geriausiai pusfinalyje sekėsi R. Labucko ir T. Gadeikio dvivietei, kuris 500 m distancijos antrajame pusfinalio plaukime sugaišo 1 minutę 48,571 sekundės ir 0,911 sek. nusileido tik Vokietijos kanojininkams.

Jevgenijus Šuklinas 500 m nuotolį pusfinalyje įveikė per 2 minutes 1,914 sekundės ir užėmė trečią vietą. Greičiau už Lietuvos kanojininką trečiajame pusfinalyje plaukė kanadietis Markas Oldershaw'as (2:00,404) bei vokietis Sebastianas Brendelas (2:01,188).

Nedaug iki finalo J. Šuklinui trūko ir 1000 m distancijoje, kur jis sugaišo

4 minutes 3,845 sekundės ir finišavo ketvirtas bei turės tenkintis B finalu. Iki A finalo jam pritrūko 1,727 sekundės.

Taip pat ketvirtas tik 500 m distancijos pusfinalyje liko ir į B finalą pateko vienvietę baidarę irklavęs Egidijus Balčiūnas.

500 m nuotolio B finale plauks ir dvivietę baidarę irklavę Rokas Malinauskas bei Andrejus Olijnikas, kurie pusfinalyje liko penktojoje pozicijoje.

Dar prasčiau jiems sekėsi dvigubai ilgesnėje distancijoje, kur R. Malinauskas bei A. Olijnikas finišavo septinti ir šeštadienį varžysis C finale.

1000 m C finale plauks ir baidarininkas Ričardas Nekriošius, pusfinalyje taip pat užėmęs septintą vietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Lauksime medalių.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių