Pereiti į pagrindinį turinį

„Formulės 1“ kvalifikacijoje pirmas J.Buttonas

2009-04-04 21:21
„Formulės 1“ kvalifikacijoje pirmas J.Buttonas
„Formulės 1“ kvalifikacijoje pirmas J.Buttonas / AFP nuotr.

„Brawn“ debiutinis sezonas „Formulėje 1“ pergalingai pratęstas šeštadienį, kai Malaizijos „Grand Prix“ kvalifikacijoje pirmas buvo Jensonas Buttonas.

Praėjusį etapą Australijoje laimėjęs J.Buttonas šeštadienį kvalifikacijoje aplenkė antroje vietoje likusį Jarno Trullį iš „Toyota“ komandos, skelbia lrt.

Nekaip „Ferrari“ ekipai prasidėjęs sezonas panašiai ir tęsiasi - Felipe'as Massa dėl taktikos klaidų liko šešioliktas, o Kimis Raikkonenas - devintas.

Pernai čempionu tapęs Lewisas Hamiltonas iš „McLaren“ lenktynes pradės būdamas tryliktas.

J.Buttonas J.Trullį aplenkė beveik dešimtadaliu sekundės, jo laikas buvo 1 min. 35,181 sek. Tai penktoji „Brawn“ piloto karjeroje iškovota pergalė kvalifikacijoje - ir antroji šį sezoną.

Pektadienį J.Buttonas kalbėjo nesąs iki galo patenkintas savo bolido balansu, tačiau jam įtiko per naktį padaryti pakeitimai.

Australijos varžybų etape antras atvažiavęs J.Buttono komandos draugas Rubensas Barrichello Malaizijoje startuos devintas - jis buvo pastumtas žemyn penkiomis vietomis už tai, kad penktadienį pasinaudojo nauja pavarų dėže.

Penktą laiką kvalifikacijoje parodęs „Toyotos“ Timo'as Glockas startuos trečias - nes žemyn dėl baudų nukeliavo ne tik R.Barrichello, bet ir „Red Bull“ komandos narys Sebastianas Vettelis, praradęs dešimt pozicijų už Australijoje sukeltą avariją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų