Pereiti į pagrindinį turinį

"Fulham" Vilniuje į treniruotę žiūrovų neįsileis

2009-07-29 17:53
"Fulham" Vilniuje į treniruotę žiūrovų neįsileis
"Fulham" Vilniuje į treniruotę žiūrovų neįsileis / Diena Media nuotr.

Anglijos klubas Londono "Fulham" trečiadienį po pietų atvyksta į Lietuvą nedaug žinodamas apie savo varžovę Vilniaus "Vėtrą", tačiau nesirengia per daug atskleisti ir savo kortų, rašo futbolas.lt.

"Fulham" ekipa trečiadienį 15 valandą nusileis Vilniaus oro uoste ir planuoja vakare sostinės "Vėtros" stadione surengti treniruotę. Tačiau skirtingai nei kita Anglijos komanda "Blackburn" prieš dvejus metus, "Fulham" nesiruošia savo pratybų leisti stebėti žiūrovams ar žiniasklaidos atstovams.

Panašia praktika neretai remiasi ir didžiųjų Europos šalių rinktinės. Tiesa, šiemet Lietuvoje viešėjusios Prancūzijos rinktinės treniruotė bent pirmąsias 15 minučių buvo atvira.

Prieš išvyką "Fulham" gynėjas Paulas Konchesky, kurio prosenelis yra iš Lenkijos, klubo svetainei pripažino, jog kelionė į Lietuvą bus nauja patirtis.

"Niekada nebuvau Lietuvoje, kaip turbūt ir daugelis kitų žaidėjų. Mūsų komandai tai bus pirmas kartas. Rungtynės laukia sunkios, nes nedaug žinome apie "Vėtrą". Tačiau kai nuvyksime pažiūrėsime vaizdo įrašų ir surengsime komandos susirinkimą", - pasakojo futbolininkas.

Trečią sezoną "Fulham" žaidžiantis gynėjas teigė, jog reikia nusiteikti rungtynėms įprastai ir kalbėjo apie pergalės siekį.

Nesvarbu, kas yra varžovas - ar tai mėgėjų komanda ar Čempionų lygos klubas, turi ruoštis rungtynėms vienodai. Kaip sakiau, daugiau apie varžovus sužinosime atvykę į Lietuvą. Šioms rungtynėms ruošėmės taip pat kaip ir "Premier" lygos mačui. Ketvirtadienį sieksime pergalės ir tikiuosi, jog prieš atsakomąsias rungtynes turėsime įvarčio pranašumą ir nebūsime praleidę į savo vartus", - kalbėjo P.Konchesky.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų