Pereiti į pagrindinį turinį

K.Lavrinovičius jau jaučiasi sveikas

2009-11-17 18:01
K.Lavrinovičius jau jaučiasi sveikas
K.Lavrinovičius jau jaučiasi sveikas / „Scanpix“ nuotr. „Montepaschi“ legionierius K.Lavrinovičius (su kamuoliu) jau išsigydė traumą.

Tris savaites nerungtyniaujantis Kšyštofas Lavrinovičius rengiasi grįžti į aikštę. Sienos „Montepaschi“ legionierius jau pradėjo individualiai sportuoti ir sekmadienį gali išbėgti ant parketo dvikovoje su Romos „Lottomatica“.
„Šiomis dienomis prisijungsiu prie komandos draugų, pasportuosiu su jais ir matysiu, kaip jausiuosi. Kol kas nieko neskauda“, - antradienį tinklalapiui basketnews.lt sakė K.Lavrinovičius.
Krepšininkas nuo spalio pabaigos nesportavo dėl nugaros skausmų. Nugarai reikėjo poilsio, todėl krepšininkas 20 dienų praleido namie nieko neveikdamas.
„Nugarą pradėjo skaudėti nuo per didelių krūvių. Be to, juk nebe jaunas esu. Dabar jau pradedu judėti, nubėgu krosiuką, prasitampau raumenis. Gydytojai sako, kad gyvensiu“, - gerą nuotaiką demonstravo K.Lavrinovičius.
Sienos ekipos puolėjas sužaidė vos vienas Eurolygos rungtynes, per kurias pelnė 26 taškus ir atkovojo 8 kamuolius. Vėliau dėl traumos jis praleido po 3 Eurolygos ir Italijos lygos mačus.
Nepaisant puolėjo traumos, „Montepaschi“ neklumpa nei nacionalinėse pirmenybėse, nei Eurolygoje.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų