Pereiti į pagrindinį turinį

LFF apie pretendentus į prezidentus: joks Alekna nebuvo atėjęs

2012-02-09 16:33
LFF apie pretendentus į prezidentus: joks Alekna nebuvo atėjęs
LFF apie pretendentus į prezidentus: joks Alekna nebuvo atėjęs / Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

Aistros dėl Lietuvos futbolo federacijos prezidento rinkimų netyla iki šiol. Žiniasklaidai vakar iki pietų federacijos generalinis direktorius Julius Kvedaras tvirtinęs, kad kandidatų sąraše tėra Liutauro Varanavičiaus pavardė apsigalvojo ir šiandien jau tvirtina, kad prieš dvi dienas buvo aišku, jog į prezidento postą kandidatuos trys pretendentai.

Į klausimą kokiu stebuklingu būdu vakar atsirado dar du kandidatai, J.Kvedaras pakeltu tonu atsakė: “Kodėl vakar atsirado, o ne vasario šeštą? Pirma, reikia biškį pasidomėti, kas ir kaip, o ne nesąmonių klausinėti”.

Galima įtarti, kad J.Kvedaras ir G.Babravičius užregistruoti atbuline data, skirtingai nei Arminas Narbekovas ir Raimondas Alekna, kurių kandidatūros vakar buvo neįregistruotos. J.Kvedaras sako apie jas nieko nežinantis.

“Koks dar Alekna? Vakar federacijoje sėdėjau iki 16 val., joks Alekna nebuvo atėjęs. Iš vis, apie jį aš pirmą kartą girdžiu, - telefonu sakė J.Kvedaras

R.Aleknos kandidatūrą tapti prezidentu norėjo pateikti vos prieš savaitę į narius priimtos Vilniaus regiono futbolo sąjungos steigėjas “Prelegentų” klubas. Kodėl buvo atmesta R.Aleknos kandidatūra nežino ir pats politikas.

Jau dabar aišku, kad kovo 17 – ą dieną įvyksianti rinkiminė konferencija bus seniai surežisuoto spektaklio imitacija.

Išgirdęs, kas laukia per rinkimus ironiškai šypsojosi ir vienas geriausių Lietuvos futbolininkų Marius Stankevičius: “Kažkaip tikėjausi, kad Lietuvos futbole yra daugiau žmonių, susidomėjusių, kurie bandytų kažką padėti Lietuvos futbolui, bet kol kas matau, kad padėjimas yra iš tų pačių žmonių”.

Futbolo visuomenė yra įsitikinusi, kad paankstinti rinkimai yra dėl valdančiųjų baimės prarasti turimus postus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų