Pereiti į pagrindinį turinį

LFF taurės pusfinalio serijoje vilniečiai žada intrigą

2012-04-10 12:45
LFF taurės pusfinalio serijoje vilniečiai žada intrigą
LFF taurės pusfinalio serijoje vilniečiai žada intrigą / Gedimino Bartuškos nuotr.

Vilniaus futbolo klubas REO rungtynėmis namuose antradienį su šalies čempionu Panevėžio „Ekranu“ pradeda Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės pusfinalio seriją. Vilniečiai pasiryžę įrodyti, kad įtempta jų kova su panevėžiečiais LFF A lygoje nebuvo atsitiktinumas.

„Einame kovoti ir siekti pergalės. Pirmasis šio sezono mūsų susidūrimas parodė, kad esame pajėgūs kaip lygūs su lygiais kautis su Lietuvos čempionais“, - sakė REO vyriausiasis treneris Stasys Baranauskas.

A lygos rungtynes praėjusį mėnesį REO pralaimėjo „Ekranui“ tik po to, kai 88-ą minutę teisėjo skirtą 11 m baudinį realizavo Ramūnas Radavičius.

Tąsyk REO gretose nerungtyniavo raumenį pasitempęs Tomas Ražanauskas ir paleidžiamojo rašto iš Rusijos neturėjęs saugas Karolis Jasaitis, dabar sudarantys vilniečių žaidimo ašį.

„Dabar Tomas pasirengęs padėti savo komandai. Rungtynės su “Atlantu„ parodė, kad Tomas sugeba sutelkti komandą ir nuraminti ją kritiniais momentais. Tai labai svarbu žaidžiant su tokia pajėgia komanda, kaip “Ekranas„. Pasitikėjimo aikštės viduryje mums prideda ir Karolis“, - sakė S.Baranauskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų