Pereiti į pagrindinį turinį

„Malaga” baigė turą pergalę prieš „Almeria”

2011-03-01 12:21
„Malaga” baigė turą pergalę prieš „Almeria”
„Malaga” baigė turą pergalę prieš „Almeria” / AFP nuotr.

Pirmadienį Ispanijos futbolo pirmenybėse buvo sužaistos vienerios 25-ojo turo rungtynės, kurios vyko tarp vietos „Malaga” ir svečių „Almeria” futbolininkų. Susitikimą 3-1 laimėjo šeimininkai.

Svečiai šiose rungtynėse pirmieji išsiveržė į priekį. Jie jau 9-ą minutę sugebėjo pelnyti įvartį, kuomet pasižymėjo Sofiane Feghouli. Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo vienintelis įvartis pirmame kėlinyje.

Antrasis kėlinys prasidėjo gan greitu šeimininkų komandos įvarčiu. 53-ą minutę rezultatą išlygino „Malaga” ekipos saugas Enzo Maresca, kuris klubą papildė sausio mėnesį.

77-ą minutę „Almeria” liko žaisti dešimt prieš vienuolika, nes antrą geltoną kortelę prieš save išvydo Jose Leonardo Ulloa. Šeimininkai tuo pasinaudojo ir po dviejų minučių Salomonas Rondonas išveržė „Malaga” į priekį.

Mačo pabaigoje, 89-ą minutę, Antonio Luna Rodriguezas taip pat buvo pašalintas iš aikštės, o tai reiškė, kad svečiams mačą užbaigti teko devyniese. Juanas Miguelis Juanmi Lopezas tuo pasinaudojo ir po kelių minučių įtvirtino šeimininkų pergalę.

„Malaga” 3 - 1 „Almeria”
9' [0 - 1] Sofiane Feghouli
53' [1 - 1] Enzo Maresca 
79' [2 - 1] Salomon Rondon 
90' [3 - 1] Juan Miguel Juanmi Lopez
77' Jose Leonardo Ulloa („Almeria”) 
89' Antonio Luna Rodriguez („Almeria”)

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų