Pereiti į pagrindinį turinį

„Mallorca” atsitiesė ir įveikė „Espanyol”

2011-03-02 11:38
„Mallorca” atsitiesė ir įveikė „Espanyol”
„Mallorca” atsitiesė ir įveikė „Espanyol” / REUTERS nuotr.

Ispanijos „La Liga” čempionate prasidėjo 26-asis turas. Vieneriose iš jo varžybų, vykusių antradienį, susitiko Barselonos „Espanyol” ir „Mallorca” vienuolikės.

Mačą geriau pradėjo svečiai, kurie kūrė vieną ataką po kitos, ko pasekoje, 9-ą minutę buvo skirtas vienuolikos metrų baudinys į šeimininkų vartus, bet jo nerealizavo Gonzalo Castro.

19-ą susitikimo minutę šeimininkai išsiveržė į priekį, kuomet Alvaro Vazquezas pasinaudojo „Mallorca” ekipos žaidėjų klaida gynyboje ir atsidūręs vienas prieš vartininką jį nuginklavo. Tai buvo vieninteli įvartis pirmame kėlinyje.

Antroji mačo pusė prasidėjo puikiu svečių žaidimų. Jie kūrėsi vieną progą po kitos, o greito įvarčio antrame kėlinyje neįmušė tik dėl pavyzdingo „Espanyol” vartininko Carloso Kameni žaidimo.

63-ą minutę „Mallorca” futbolininkai rezultatą išlygino, kai po puikaus komandos draugo perdavimo kamuolį galva į vartus stipriu smūgiu pasiuntė puolėjas Pierre'as Webo.

Išlyginę rezultatą svečiai ir toliau „draskė” „Espanyol” gynybą. Viena jų ataka baigėsi įvarčiu, kai Kameni atlaikė varžovo smūgį, bet atšokusį kamuolį į tinklą nukreipė Emilio Nsue. Tai buvo pergalingas svečių įvartis.

Rezultatai:

„Espanyol” 1 - 2 „Mallorca”
19' [1 - 0] Alvaro Vazquez
63' [1 - 1] Pierre Webo
83' [1 - 2] Emilio Nsue
9' Gonzalo Castro („Mallorca”) 

„Sevilla” 3- 0 „Sporting Gijon”
28' [1 - 0] Luis Fabiano (11 m.) 
35' [2 - 0] Diego Perotti 
65' [3 - 0] Alvaro Negredo 
26' Sebastian Eguren („Sporting Gijon”)

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų