Pereiti į pagrindinį turinį

M.Bjelicą įsiutino "Partizan" trenerio D.Vujoševičiaus žodžiai

2009-11-13 15:15
M.Bjelicą įsiutino "Partizan" trenerio D.Vujoševičiaus žodžiai
M.Bjelicą įsiutino "Partizan" trenerio D.Vujoševičiaus žodžiai / Gedimino Bartuškos nuotr.

Su dvigubu užsidegimu prieš Belgrado "Partizan" rungtyniavusį "Lietuvos ryto" legionierių iš Juodkalnijos Milko Bjelicą užvedė serbų komandos atstovų pareiškimai prieš rungtynes.

Mačo išvakarėse "Partizan" vyriausiasis treneris Duško Vujoševičius tvirtino, kad žmonės Serbijoje netiki, jog komanda su jaunystėje Belgrade rungtyniavusiais M.Bjelica ir Dejanu Borovnjaku gali pasipriešinti "Partizan".

Savotišką nuomonę apie šiuos krepšininkus D.Vujoševičius išreiškė ir po rungtynių. "Milko ir Dejanas pagerino savo žaidimą, tačiau taip rungtyniauti jiems leido komanda. Jų žaidimas - pirmiausia ne jų pačių, o visos komandos ir trenerių nuopelnas", - sakė Serbijos krepšinio specialistas.

Tuo metu buvęs Belgrado "Crvena Zvezda" žaidėjas M.Bjelica patikino, kad Serbijoje jis neturi tokios reputacijos, kokią bandė vaizduoti D.Vujoševičius, o kandūs žodžiai jo adresu gimė paties trenerio lūpose.

Vilniaus ekipa namie lengvai įveikė "Partizan" 78:56, o M.Bjelica pelnė 12 taškų ir 4 kartus atkovojo kamuolį. 

- Iš šono žiūrint, su "Partizan" aukštaūgiais grūmeisi su dviguba energija. Kas tave taip motyvavo šioms rungtynėms?, - paklausėme M.Bjelicos.

- Visada ypatingai stengiesi, kai žaidi prieš komandą, kuri jaunystėje nuolat nugalėdavo tavo ekipą. Bet nugalėdavo ne krepšinio aikštėje, o kitais būdais - teisėjų pagalba ir taip toliau. Manau, kad šįsyk lengva užsivesti buvo visai mūsų komandai, nes "Partizan" atstovai prieš rungtynes pernelyg drąsiai kalbėjo apie pergalę. Nežinau, kodėl jiems taip atrodė: juk visa Europa žino, kaip sunku varžovams žaisti Vilniuje esant tokiai atmosferai. "Lietuvos rytą" gerbia kur kas stipresnės komandos už "Partizan",o jiems viskas atrodė kitaip.

- Girdėjai D.Vujoševičiaus pasisakymus prieš rungtynes apie tave ir Dejaną?

- Žinoma. Viena vertus, tai mane papildomai motyvavo, bet iš kitos pusės, labai nuvylė. Treneris neturėtų taip kalbėti...

- Jis lyg ir bandė tave apginti?

- Nieko panašaus. Niekas Belgrade apie mane taip nekalba, tai yra jo paties nuomonė. Tiek to, lauksime kitų rungtynių ir bandysime vėl juos nugalėti Belgrade.

- Antroje rungtynių pusėje visus reikalus išsprendėte labai paprastai. Tai buvo lengviausia pergalė Eurolygoje?

- Iš šalies turbūt taip ir atrodė. Bet vis dėlto "Partizan" turi gerą komandą. Ypač išsiskiria įžaidėjas Lesteris McCalebbas ir vidurio puolėjas Aleksandras Maričius. Bet mes sėkmingai išanalizavome jų žaidimą ir puikiai pasiruošėme rungtynėms.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų