Pereiti į pagrindinį turinį

M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį

2011-09-02 22:11
M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį M.Gasolis: matau, kad žmonės Lietuvoje myli krepšinį

Ispanijos krepšinio rinktinės puolėjas Marcas Gasolis tikina, jog aukso medaliais turi šansą pasipuošti trys A grupės komandos: Turkija, Lietuva arba Ispanija.

- Sekmadienį susitiksite su Lietuvos komanda. Ką manote apie šią akistatą?

- Tai bus puikios rungtynės. Manau, tai bus puiki dovana krepšinio aistruoliams. Tikiu, kad arenoje tvyros nuostabi krepšinio atmosfera. Taip pat tikiuosi, kad šeštadienį pavyks gerai pailsėti ir kitą dieną gerai pasirodyti.

- Kuriuos Lietuvos žaidėjus žinote geriausiai?

- Žinau Šarūną Jasikevičių, jis žaidė kartu su Pau ir Juanu Carlosu „Barcelona“ klube. Žinau jį. Jis geras mano draugas. Simas Jasaitis ir Robertas Javtokas rungtyniavo Ispanijoje. Ne vieną kartą esame stoję vienas prieš kitą kovoti, bet mūsų santykiai yra puikūs. Dabar yra laikas kovoti Europos čempionate ir laimėti.

- Kokie jūsų įspūdžiai Lietuvoje?

- Viskas gerai. Matau, kad žmonės čia myli krepšinį.

- Pirmosios jūsų rungtynės prieš lenkus buvo sunkios, bet kitos pergalės buvo ganėtinai lengvos.

- Kiekvieną dieną tobulėjame. Pirmos rungtynės buvo geros - laimėjome, vėliau kiek pridėjome, o šiandien sužaidėme visas keturiasdešimt minučių. Pagerinome savo gynybą. Tobulėjame.

- Kaip manote, kurios komandos yra čempionato favoritės?

- Tokių komandų labai daug - kokios penkios. Mūsų grupėje yra trys komandos, kurios gali kovoti dėl aukso - Turkija, Lietuva ir Ispanija. Kitose grupėse taip pat yra pajėgių komandų.

- Jūsų nuotrauka socialiniame tinkle sukėlė daug diskusijų...

- Ši istorija baigta. Žmonės tiesiog ne taip suprato mano žinutę, nieko nenorėjau įžeisti ar pasakyti kažko blogo. Atvažiavome čia žaisti krepšinio, daugiau į nieką nekreipiame didelio dėmesio. Man garbė būti čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų