Pereiti į pagrindinį turinį

„Palangos“ direktorius tikėjosi, kad komandą ištemps juodaodžiai

2013-04-02 14:22
„Palangos“ direktorius tikėjosi, kad komandą ištemps juodaodžiai
„Palangos“ direktorius tikėjosi, kad komandą ištemps juodaodžiai / Palangos klubo nuotr.

Prasčiausią visų laikų rezultatą Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) pademonstravusios „Palangos“ komandos direktorius Remigijus Juška guodėsi, kad kitaip nei daugelis kitų šalies ekipų, pavyko baigti sezoną be skolų.

Dienraščiui „Lietuvos rytas“ klubo vadovas sakė: „Turbūt geriau baigti čempionatą paskutinėje vietoje, bet be skolų, o ne būti priešpaskutiniam, bet su skolomis.“ Vis dėlto R.Juška pripažino, kad prasčiausios visų laikų LKL komandos epitetas tikrai nemalonus, tačiau direktorius nemato skirtumo, jei „Palanga“ būtų laimėjusi bent vieną mačą.

Ieškodamas priežasčių dėl prasto sezono, R.Juška išskyrė svaresnio legionierių indėlio trūkumą. „Šį sezoną pakeitėme daug juodaodžių žaidėjų. Visąlaik turėdavome bent po vieną amerikietį, kuris mums labai pagelbėdavo. Tačiau šįmet nė vienas juodaodis nepatempė komandos į viršų taip, kaip būdavo ankstesniais metais. Jie buvo tokio pat lygio, kaip ir jauni mūsų žaidėjai“, – „Lietuvos rytui“ pasakojo R.Juška.

„Palangos“ ekipos vadovas tikino, kad komanda tikrai išliks, o vėl žaisti NKL – nėra tragedija. Iki Naujųjų metų Palangoje turėtų iškilti nauja krepšinio salė ir R.Juška neabejoja, kad ateityje nebus labai sudėtinga grįžti į LKL.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų