Pereiti į pagrindinį turinį

P.Guardiola nenori susisaistyti su „Barcelona“

2011-10-07 20:42
P.Guardiola nenori susisaistyti su „Barcelona“
P.Guardiola nenori susisaistyti su „Barcelona“ / Scanpix nuotr.

Vienas sėkmingiausių pasaulio trenerių Pepas Guardiola nesutikęs pasirašyti ilgalaikės sutarties su „Barcelona“ ekipa nesijaudina ir tikina, jog šitokį sprendimą jam priimti buvo kur kas lengviau, nei pasirašyti ilgą ir pelningą kontraktą.

Trenerio teigimu, jam lengviau atlikti savo darbą, kuomet jo neslegia jokia atsakomybė. Dėl šios priežasties Guardiola atsisakė ilgalaikės sutarties ir nusprendė sulaukti kitų metų vasaros.

40-metis strategas katalonų komandos vairą perėmė 2008-ų metų vasarą, kuomet išvyko olandas Frankas Rijkaardas. Nuo tada „Barcelona“ tris kartus iš eilės laimėjo Ispanijos pirmenybes bei du kartus tapo UEFA Čempionu lygos laimėtoja.

„Kiekvieną dieną pamąstau, jog tai gali būti paskutinė mano diena šioje komandoje. Aš dirbu geriau, kuomet turiu laisvę nuspręsti apie tolimesnę savo ateitį“, - teigė Guardiola.

„Pasirašyti ilgalaikės sutarties su „Barca“ nenoriu ir dėl dar vienos priežasties. Kuomet esi užsitikrinęs ateitį viename klube, iškyla rizika prarasti aistrą savo darbui, todėl, kad taip atsitiktų, nenoriu“.

„Dirbti čia, man didžiausias turtas. Čia patiriu tiek daug, kiek nebuvau patyręs visą savo gyvenimą“, - užbaigė strategas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų