Pereiti į pagrindinį turinį

P.Motiejūnas: M.Delašas "Šiaulių" nepaliks

2010-12-29 17:47
P.Motiejūnas: M.Delašas "Šiaulių" nepaliks
P.Motiejūnas: M.Delašas "Šiaulių" nepaliks / fiba.com nuotr.

Kauno "Žalgirio" ekipos direktorius Paulius Motiejūnas paneigė informaciją, jog Lietuvos vicečempionams priklausantis puolėjas Mario Delašas paliks "Šiaulių" komandą ir persikels į Kauno KK "Kauno" ekipą, kur pakeistų išvykusį Siimą-Sanderį Venę. 

"Kalbėjomės su "Šiaulių" treneriu, su komandos direktoriumi, su pačiu žaidėju - visi yra patenkinti. Treneris mato progresą, o žaidėjui reikia laiko atsigauti. Kalboms, kad žaidėjas gali palikti komandą nėra jokio pagrindo", - portalui Krepsinis.net teigė P.Motiejūnas.

Užkulisiuose buvo pasirodžiusi informacija, jog "Žalgirio" komandos vadovai nėra patenkinti tuo, kiek laiko krepšininkas praleidžia aikštelėje.

M.Delašui palikus Zagrebo "Cibona" klubą buvo teigiama, jog viena iš netenkinusių sąlygų - aikštelėje praleistas laikas. 

Visgi atstovaudamas Kroatijos čempionų komandai 207 cm ūgio puolėjas Eurolygoje rungtyniaudavo po 20 minučių, tuo tarpu "Šiaulių" ekipoje kroato žaidimo laikas sutrumpėjo beveik perpus.

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate M.Delašas rungtyniauja vos po 11 minučių, per kurias renka po 4,5 taško ir atkovoja po 2,3 kamuolio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų