Pereiti į pagrindinį turinį

R. Berankis sveiksta ir galvoja apie naujas pergales

2011-11-03 20:26
R. Berankis sveiksta ir galvoja apie naujas pergales
R. Berankis sveiksta ir galvoja apie naujas pergales / Gedimino Bartuškos nuotr.

Pajėgiausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis teigia, kad sveikata gerėja, o mintyse jau artimiausi turnyrai ir draugiškas susitikimas korte su Laurynu Grigeliu gruodžio mėnesį.

„Pirmadienį prasidės turnyras Ženevoje, vėliau keliausime į Bratislavą ir Helsinkį, - apie artimiausius savo planus kalbėjo tenisininkas.

Jis nepamiršo priminti, kad gruodžio mėnesį Vilniuje visiems teniso gerbėjams bus dovanojamas parodomoji kova tarp jo ir Lauryno Grigelio. „Labai smagu, kad taip sutarėme, visgi žmonės mus tikrai gražiai palaiko Lietuvoje, - kalbėjo R. Berankis. – Taip norime pasakyti „ačiū“ mus palaikantiems žmonėms. Su Laurynu esame kartu treniravęsi prieš Deviso taurę, tačiau rimtai korte susitikti neteko“.

„Net nesijaučiame, kad būtume verti tokio dėmesio, kokio sulaukiame, tačiau norime už tai padėkoti. Žmonėms turėtų tai patikti. Vyrai turi atiduoti duoklę savo gerbėjams. Deviso taurėje nežaidėme, tai bent jau suorganizuosime draugišką mačą. Visiems bus įdomu prieš Kalėdas“ - kalbėjo ir tenisininko treneris Remigijus Balžekas.

Paklaustas, ar tai bus rimta kova, treneris juokdamasis paklausė žurnalistų: „O kuri parodomoji kova būna nerimta? Susitarimo nebus.“

Pasak jo, paklaustas, kokia yra tikimybė, kad R. Berankis iki metų pabaigos sugrįš į stipriausiųjų tenisininkų šimtuką, sakė, jog lengva nebus. „Po visų Ričardo traumų nedalyvavome rimtuose turnyruose. Tačiau sportinė forma grįžta po truputį, ne taip greitai kaip norėtųsi. Lengva nebus, tačiau visi puikiai žinome Ričardo charakterį, tikime, kad galime“, - kalbėjo treneris.

Pradėjęs kalbą apie paskutinius lietuvio pasirodymus tarptautiniuose teniso kortose treneris tikino, kad viską galima būtų vertinti teigiamai. „Bet du turnyrus tikrai buvo galima laimėti, tiesiog paskutiniame turnyre viską nulėmė nugaros perpūtimas, - atsiduso treneris. - Ričardo žaidimu esu patenkintas, tačiau viskas galėjo būti geriau“.

Treneris užsiminė, kad Ryčka turi sulaukęs pakvietimo treniruotis su Rodžeriu Federeriu Dubajuje nuo gruodžio dvyliktos. „Tačiau bilietus, kiek pamenu į Dubajų turime nuo gruodžio 16 dienos. Ten ruošimės Australijos turnyrui. Į Lietuvą Ričardas grįš balandžio mėnesį“, - sakė R. Balžekas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų