Pereiti į pagrindinį turinį

R.Hodgsonas: iš "Vėtros" negalėjome tikėtis daugiau

2009-08-07 21:06
R.Hodgsonas: iš "Vėtros" negalėjome tikėtis daugiau
R.Hodgsonas: iš "Vėtros" negalėjome tikėtis daugiau / fkvetra.lt nuotr.

"Fulham" vyriausiasis treneris Roy'us Hodgsonas po atsakomųjų rungtynių su Vilniaus "Vėtra" spaudos konferencijoje pakartojo prieš savaitę išsakytas mintis, jog nepaisant pergalės rezultatu 3-0 žaisti buvo nelengva ir gyrė savo komandos nusiteikimą, informuoja futbolas.lt.

"Sunku žaisti, jei varžovai yra darbštūs ir organizuoti bei ginasi didelėmis pajėgomis. Mūsų nusiteikimas buvo tinkamas jau nuo pirmųjų minučių. Tokios rungtynės gali būti pavojingas dalykas jei nusiteiksi netinkamai ir jei nežaisi gero futbolo. Mūsų žaidimu šiandien esu patenkintas. Gerai judėjome aikštėje ir gerai perdavinėjome kamuolį. Iki pertraukos galėjome išsiveržėme į priekį ir manau, kad pelnytai įmušėme tris įvarčius antrajame kėlinyje", - kalbėjo patyręs specialistas.

Anot jo, "Vėtra" beveik visas rungtynes kovojo gerai, tačiau susitikimo pabaigoje išryškėjo "Fulham" pranašumas: "Iš tokios komandos kaip "Vėtra" negalėjome tikėtis daugiau nei jie padarė. Jie taip pat turi gerų žaidėjų, atlikdavo tikslių perdavimų ir žaidė neblogai, tačiau mes buvome jiems per geri. Rungtynių pabaigoje jie pavargo ir tada mes susikūrėme nemažai progų."

Treneris buvo patenkintas, jog vietoje draugiškų rungtynių ruošiantis Anglijos pirmenybių sezonui pavyko sužaisti ir rimtesnį mačą: "Šios rungtynės mums suteikė naudingas 90 fizinio pasiruošimo minučių. Labai gerai, kad sužaidėme tokį mačą prieš pirmąją Anglijos "Premier" lygos sezono dvikovą su "Portsmouth". Kitą savaitę daug žaidėjų vyks į rinktines, todėl labai svarbu, jog šią savaitę galėjome ruoštis ir šlifuoti startinę sudėtį."

"Vėtros" žaidimas padarė įspūdį Pirmąjį rungtynių įvartį pelniusiam saugui Dicksonui Etuhu. "Vėtra" - nebloga komanda. Jie stengėsi palaikyti kamuolį ir panaudoti jį tinkamai. Turime juos už tai gerbti. Aišku, mes turime geresnę komandą ir tik laiko klausimas, kada būtume įmušę įvarčius. Žinojome, kad turime būti kantrūs ir nusiteikti kaip profesionalai. Tai ir padarėme", - teigė nigerietis.

Gynėjas iš Ganos Johnas Pantsilas turėjo dar daugiau komplimentų vilniečių atžvilgiu: "Mums šios rungtynės buvo rimtas testas, nes varžovai pasitiki savo žaidimo stiliumi. Jie stengėsi laikyti kamuolį ant žemės ir kovoti su mūsų stiliumi, tačiau galų gale vis tik buvome galingesni ir įmušėme tris įvarčius. Žaisti su jais buvo nelengva, todėl gerbiame varžovus. Jie pasirodė gerai ir manau, jog ateityje gali turėti labai gerą komandą".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų