Pereiti į pagrindinį turinį

R.Kurtinaitis: „Visi mano, kad iškovosime lengvą pergalę“

2009-02-10 17:45
R.Kurtinaitis: „Visi mano, kad iškovosime lengvą pergalę“
R.Kurtinaitis: „Visi mano, kad iškovosime lengvą pergalę“ / M.Ažušilio nuotr.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai šiandien namuose žais itin svarbias Europos taurės rungtynes. Sostinės krepšininkai priims Kvakenbriuko „Artland Dragons“ komandą, praneša basketnews.lt.

Vilniečių strategas Rimas Kurtinaitis ne kartą yra minėjęs, jog norint patekti į Europos taurės aštuonetą reikia laimėti visas rungtynes namie ir kartą nugalėti išvykoje, todėl „Lietuvos rytui“ šiandien būtina pergalė. 

„Mes turime laimėti namuose. „Artland Dragons“ yra labai gera komanda, kurioje rungtyniauja net 10 amerikiečių. Vokiečiai yra labai pavojingi, nes kol kas nėra iškovoję pergalių. Visi mano, kad iškovosime lengvą pergalę, nes žaisime namuose. Mes turime savo pranašumą įrodyti aikštelėje“, - kalbėjo Rimas Kurtinaitis. 

Vilniečių strategui antrino ir „Lietuvos ryto“ komandos vidurio puolėjas Marijonas Petravičius. „Artland Dragons“ yra puiki komanda, juk jie pateko į kitą etapą. Turime žaisti gynybinį krepšinį, kokio ir reikalauja treneris“ - teigė M.Petravičius. 

„Lietuvos rytas“ L grupėje yra iškovojęs vieną pergalę ir patyręs pralaimėjimą. Vilniečiai žengia trečioje turnyrinės lentelės vietoje. Tuo tarpu vokiečiai yra paskutiniai - po dviejų turų lieka nepatyrę pergalės skonio. 

Šių rungtynių pradžia - 19:30 val. Lietuvos laiku.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų