Pereiti į pagrindinį turinį

Rusų dujų milžinas susidomėjo „Balticos“ klubu

2012-02-08 20:32
Rusų dujų milžinas susidomėjo „Balticos“ klubu
Rusų dujų milžinas susidomėjo „Balticos“ klubu / Baltica nuotr.

Lietuvoje viešėjęs dujų tiekėjo Lietuvai „Gazprom export“ generalinis direktorius Aleksandras Medvedevas po vizito pas ministrą pirmininką Andrių Kubilių išvyko susitikti su profesionalaus šalies ledo ritulio klubo Vilniaus „Baltica“ vadovybe.

Šio susitikimo metu aptartos klubo perspektyvas ir tolesnio vystymosi klausimai. A.Medvedevas susitiko ir su „Baltica“ žaidėjais. Aptardamas tolesnes „HC Baltica“ perspektyvas su klubo vadovybe, A.Medvedevas pažymėjo komandos svarbą Lietuvos ledo rituliui.

„Manau ši komanda turi visas galimybes eiti tik tolyn bei pereiti į aukščiausias lygas, visų pirma, MHL A grupę, o toliau - VHL bei KHL “, - kalbėjo „Gazprom export“ generalinis direktorius.

„Baltica“ atstovų teigimu, susitikime su A.Medvedevu aptarti finansiniai klubo klausimai, o pats vizitas buvo konkretus ir produktyvus.

„Labai vertiname parodytą dėmesį bei suinteresuotumą bendradarbiauti. Jau kurį laiką dirbame ties naujų partnerių paieška, siekdami užtikrinti Lietuvoje stipraus ir aukšto lygio klubo perspektyvas. Manau, kad šis susitikimas buvo reikšmingas ir labai pozityvus žingsnis šių tikslų įgyvendinimo link“, - teigė „HC Baltica“ prezidentas Kęstutis Golubkas.

Vilniaus „HC Baltica“ yra vienintelis profesionalus Lietuvos ledo ritulio klubas, atstovaujantis šalį Žemyninėje jaunimo ledo ritulio lygoje (MHL). Šiuo metu „Baltica“ savo Vakarų divizione užima antrą vietą, nuo pirmojoje pozicijoje esančio „Zelenograd“ klubo atsilikdamas vos 4 taškais. Su „Zelenograd“ „HC Baltica“ susitiks išvykoje vasario 16, 18 ir 19. Šiomis rungtynėmis „HC Baltica“ baigs savo pasirodymą reguliariajame sezone ir ruošis atkrintamosioms rungtynėms kovoje dėl galimybės pereiti į MHL A grupę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų