Pereiti į pagrindinį turinį

S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai

2011-09-01 20:50
S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai S.Scariolo: Ricky savo metimą tobulina asmeniškai

Ispanijos krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Sergio Scariolo teigia per daug nekreipiantis dėmesio į įžaidėjo Ricky Rubio prastą taiklumą.

„Dabar neturime laiko tobulinti Ricky metimą, tiesiog ruošiamės rungtynėms kaip komanda. Jis daug dirba asmeniškai, bet nesitikime, kad jis pasieks radikalių permainų, - sakė treneris. - Norime, kad jis išmoktų pasirinkti gerą metimo laiką ir poziciją. Jis talentingas žaidėjas – puikiai jaučia žaidimą, tai padeda komandai siekti pergalių“.

Paklaustas apie rungtynes su portugalais S. Scariolo buvo ganėtinai kuklus. „Pirmi trys kėliniai buvo sėkmingi. Žinoma, mes turėtume daugiau dirbti nei šnekėti. Per pirmuosius kėlinius pralaimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių gynyboje. Stengiamės taupyti jėgas rytdienai (rungtynės su Didžiąja Britanija, - aut. past.). Mes pasiekėme tikslą – laimėjome. Nenorėjome varginti žaidėjų, todėl buvo dažna rotacija“.

Treneris prisipažino, jog su britais gali būti:  „Tai labai gera, atletiška komanda, turintį nemažą skaičių gerų žaidėjų, tačiau mes turime patyrusių žaidėjų“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų