Pereiti į pagrindinį turinį

S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį

2011-09-04 14:38
S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį S.Scariolo: šiandien turėsime žengti du žingsnius į priekį

Ispanijos krepšinio rinktinės strategas Sergio Scariolo prisipažino, jog lietuviai gali sugadinti jo planus iki pat ketvirtfinalio žaisti ne pilna jėga.

„Ne paslaptis, kad sekmadienį mums teks susitikti su viena stipriausiš komandų šiame čempionate, - sakė ispanų strategas. - Tai bus labai sunkios rungtynės. Jie yra labai stirpūs, o dar yra palaikomi savo sirgalių. Tai jiems prideda papildomų jėgų. Žinome, ką tai reiškia“.

Trenerio teigimu, jo vadovaujama komanda tobulėja kiekvieną dieną. „Žingsnis po žingsnelio, tačiau sekmadienį turėsime žengti du žingsnius, jeigu norime varžytis su Lietuva jų pačių aikštelėje“, - kalbėjo S. Scariolo.

Paklaustas, ką mano apie tai, akd Lietuvos rinktinėje liko vienuolika žaidėjų, strategas susimąstė. „Žinote, Lietuva nusprendė į čempionatą pasiimti šešis aukštaūgius, dabar jie turi penkis, kaip ir daugelis kitų komandų. Manau, kad šis sprendimas buvo priimtas, nes jie nebuvo tikri dėl visų aukštaūgių fizinės būklės. Tai labai protingas sprendimas“.

„Žinoma, labai gaila dėl M. Petravičiaus, bet toks jau yra tas gyvenimas“, - šyptelėjo S.Scariolo.

Paklaustas, ar tiesa, kad Ispanijos rinktinė žaidžia ne pilna jėga, treneris tiesos neslėpė. „Sunku pasakyti, kiek procentų jėgų mes išnaudojame, tačiau mūsų planas buvo tikrai žaisti ne pilna jėga iki pat ketvirtfinalių, - pripažino S.Scariolo. - Žinoma, rungtynėse su Lietuva turėsime pasistengti, kadangi lietuviai yra atletiški, organizuoti, turi puikių žaidėjų visose pozicijose bei turi papildomos energetikos, kurią suteikia sirgaliai“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų