Pereiti į pagrindinį turinį

„Stoke City” ir „Manchester City” - FA taurės pusfinalyje

2011-03-14 11:43
„Stoke City” ir „Manchester City” - FA taurės pusfinalyje
„Stoke City” ir „Manchester City” - FA taurės pusfinalyje / REUTERS nuotr.

Sekmadienį buvo sužaisti du likę Anglijos FA taurės ketvirtfinaliai. Po jų išaiškėjo visi pusfinalio dalyviai. Jais tapo „Stoke City“ ir „Manchester City“ klubai.

Pirmos rungtynės buvo žaidžiamos tarp vietos „Stoke“ ir svečių „Londono „West Ham“ futbolininkų. Po sunkios kovos į pusfinalį iškopė „Stoke“ ekipa.

Rungtynes geriau pradėjo „raudonieji“, kurie ir pirmieji išsiveržė į priekį. Jau 12-ą minutę po „firminio“ Rory Delapo perdavimo nuo šoninės linijos, įvartį galvą pelnė Robertas Huthas.

Tačiau šeimininkų džiaugsmas trūko tik 18 minučių, kadangi per jas „plaktukai“ užspaudė varžovus ir pasiekė teigiamą rezultatą, kai svečių puolėjas Fredericas Piqiuonne pelnė kontraversišką įvartį.

Antrajame kėlinyje išryškėjo „Stoke” komandos persvara. Nors ir 47-ą minutę Matthew Etheringtonas nerealizavo vienuolikos metrų baudinio, tačiau „Stoke“ persvara buvo akivaizdžiai matoma ir 63-ią minutę įspūdingą įvartį baudos smūgiu pelnė Danny Highinbottamas.

Kad ir kaip stengėsi londoniečiai, tačiau jiems nepavyko pasiekti išlyginamojo įvarčio ir „Stoke“ komanda pelnytai iškopė į taurės pusfinalį „Wembley“ stadione.

 

 

Kitas mačas vyko Mančesteryje, kur vietos „Manchester City“ priėmė „Championship“ komandą „Reading“. Šiame mače taip pat netrūko atkaklios kovos, bet sėkmė nusišypsojo „miestiečiams“.

„City“ svečių komandą spaudė beveik visas rungtynes. Netrūko ir Carloso Tevezo, ir Aleksandro Kolarovo reidų bei pavojingų smūgių, tačiau įvarčio pasiekti nepavykdavo.

Visgi „Reading“ gynyba sušlubavo rungtynėms einant į pabaigą – 77-ą minutę po Davido Silvos pakelto kampinio įvartį galva pelnė Micahas Richardsas.

Likusias 15 minučių svečių komanda kėlė keletą kampinių, tačiau juos laimėdavo arba „City“ vartininkas, arba gynėjai. Rungtynės taip ir baigėsi – sunkia „Manchester City“ pergale 1-0.

Rezultatai:

„Stoke City“ 2 – 1 „West Ham“
12‘ [1 – 0] Robert Huth
30‘ [1 – 1] Frederic Piqiuonne
63‘ [2 – 1] Danny Higginbotham

„Manchester City“ 1 – 0 „Reading“
77‘ [1 – 0] Micah Richards

Pusfinalio poros:

„Manchester City“ – „Manchester United“
„Bolton“ – „Stoke City“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų