Pereiti į pagrindinį turinį

TEO moterų Eurolygos kovas transliuos SPORT1

2009-08-06 22:09
TEO moterų Eurolygos kovas transliuos SPORT1
TEO moterų Eurolygos kovas transliuos SPORT1 / M.Ažušilio nuotr.

Spalio pabaigoje prasidėsiančias moterų Eurolygos varžybas krepšinio gerbėjai galės stebėti per naująjį Vilniaus TEO krepšinio komandos partnerį - SPORT1 televiziją.

Pirmoji lietuviška sporto televizija planuoja parodyti ne tik visas Vilniaus TEO namų bei didžiąją dalį išvykos rungtynių, tačiau ir kitas grupės, kurioje žaidžia TEO, kovas. Televizija planuoja transliuoti ir kitų metų pavasarį vyksiančias moterų Eurolygos finalinio ketverto varžybas.

„Vilniaus TEO visada pasirengusi įkopti į pačią Europos moterų krepšinio viršūnę“ - sako SPORT1 direktorius Andrius Tapinas - „mes džiaugiamės tapę ilgalaikiais jų partneriais ir nuoširdžiai linkime didžiausios sėkmes šių metų Eurolygoje“.

SPORT1 televizija planuoja rengti ne tik tiesiogines transliacijas, bet ir specialias laidas prieš rungtynes, apybraižas apie TEO žaidėjas projekte „Mūsų sporto viltys“, interaktyvius TV žaidimus bei kitus bendrus su klubu projektus.

„Pasirinkome SPORT1 televiziją, nes ji geriausiai atitinka ir Vilniaus TEO viziją - jie profesionalūs, jaunatviški ir kupini kūrybingų idėjų“ - tvirtina Vilniaus TEO direktorius Arvydas Tamašauskas.

Pirmoji Vilniaus TEO Eurolygos rungtynių transliacija planuojama spalio 28 dieną iš Jekaterinburgo, kur vilnietės susitiks su vietos UGMK ekipa.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų