Pereiti į pagrindinį turinį

V.Chomičius: svarbiausia - sustabdyti T.Parkerį ir N.Batumą

2011-09-09 13:17
V.Chomičius: svarbiausia - sustabdyti T.Parkerį ir N.Batumą
V.Chomičius: svarbiausia - sustabdyti T.Parkerį ir N.Batumą / Gedimino Bartuškos nuotr.

Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Valdemaras Chomičius teigia, kad komanda turėjo pakankamai laiko pailsėti ir pasiruošti akistatai su prancūzais.

„Turėjome pakankamai laiko peržiūrėti įrašus, išaisanalizuoti, pasižiūrėti prancūzų stipriasias ir silpnasias vietas. Žinoma, svarbiausia bus sustabdyti jų pagrindinius žaidėjus - Tonį Parkerį ir Nicola Batumą, - kalbėjo treneris. - Pirmiausia, reikės keturiasdešimt minučių žaisti labai susikaupus“.

Pasak trenerio, tuo metu, kai prancūzų vidurio puolėjai gaus kamuolį, reikia turėti vieną žmogų, kuris galėtų padėti atmetimo metu. „Tai yra komanda, kuri dar nėra pralaimėjusi ir žaidžia labai užtikrintai. Labai daug lems kovą dėl atšokusių kamuolių, prieš prancūzus neužteks dėl kamuolio žaisti vien tik dideliais žaidėjais, reikės, kad visas penketas būtų tam nusiteikęs“, - sakė treneris.

Jis patvirtino, jog visi žaidėjai yra sveiki ir geros nuotaikos. „Esame pasiruošę, bus sunku sustabdyti T.Parkerį, kadangi tai yra žaidėjas, kuris labai greitai įsiveržia. Galvojome kaip jį stabdyti“, - sakė V.Chomičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų